Euroleague: Η βαθμολογία και τα highlights των αγώνων (videos)

Δείτε σε ποια θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά τη σπουδαία νίκη επί της Ζενίτ – Πήρε το ντέρμπι η Αναντολού Εφές, τρομερή Μπαρτσελόνα στο Βερολίνο.

Euroleague: Η βαθμολογία και τα highlights των αγώνων (videos)
1'

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 75-66 της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη και έχει ξανά θετικό πρόσημο στο ρεκόρ του στη Euroleague. Ο Χασάν Μάρτιν έκανε εξαιρετική εμφάνιση, μετρώντας 16 πόντους με 7/7 δίποντα, ενώ καθοριστική παρουσία στην τέταρτη περίοδο είχε ο Σακίλ ΜακΚίσικ (10π.).

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ροντρίγκ Μπομπουά (23π., 7ασ., 2ριμπ., 3κλ.), η Αναντολού Εφές έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 91-89. Ο Γάλλος γκαρντ πέτυχε το νικητήριο καλάθι, ενώ έκανε και την καθοριστική τάπα σε τρίποντο του Ουίλμπεκιν στο τέλος.

Τρομερή η Μπαρτσελόνα έκανε εντυπωσιακό πέρασμα από το Βερολίνο, επικρατώντας με 103-67 της Άλμπα. Ο Νικ Καλάθης μοίρασε 12 ασίστ σε 18 λεπτά συμμετοχής.

Την έκπληξη της βραδιάς έκανε η Βιλερμπάν, η οποία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη (88-86) στη σεζόν μέσα στην έδρα της Μπασκόνια. Μάλιστα, είναι η πρώτη νίκη γαλλικής ομάδας στη “Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα” μετά από 16 σερί ήττες!

Η βαθμολογία

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: «Λουκέτο» 3 εβδομάδων στη χώρα - Αναλυτικά τα νέα μέτρα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή