Euroleague: Χαμός στο Φενέρ-Εφές, ο Κλάιμπερν πήγε να επιτεθεί στον Δέδα

Ξέφυγε η κατάσταση στο ντέρμπι της Τουρκίας για την Euroleague, με τον Κλάιμπερν να προσπαθεί να επιτεθεί στον Δέδα – Αποχώρησε πριν το τέλος ο Αταμάν.

Euroleague: Χαμός στο Φενέρ-Εφές, ο Κλάιμπερν πήγε να επιτεθεί στον Δέδα
1'

Η νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Εφές, αφήνει την πρωταθλήτρια Ευρώπης εκτός πλέι οφ Euroleague. Το σημαντικό αυτό αποτέλεσμα, έκανε τα νεύρα να είναι τεντωμένα και έτσι δεν έλειψε και η ένταση. Ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος της αναμέτρησης με όλα να έχουν κριθεί, ο Κλάιμπερν βγήκε εκτός εαυτού.

Αιτία στάθηκε κάποια αντίδραση του Δέδα, ο οποίος είναι συνεργάτης του Ιτούδη. Ο Έλληνας κόουτς είτε είπε είτε έκανε κάτι που ενόχλησε υπερβολικά τον Κλάιμπερν. Ο Αμερικανός προσπάθησε να επιτεθεί μάλιστα, με τους ψύχραιμους να μπαίνουν στη μέση για να τον σταματήσουν.

Η λογομαχία που παραλίγο να πάρει χειρότερη εξέλιξη, έληξε εκεί καθώς απομακρύνθηκε ο Κλάιμπερν που έφυγε για τα αποδυτήρια.

Λίγο νωρίτερα (36’’) με τη διαφορά στους 15 πόντους ο πάγκος της Φενέρ διαμαρτυρήθηκε για μια απόφαση των διαιτητών. Ο Εργκίν Αταμάν πήγε και χαιρέτησε τον Ιτούδη και το υπόλοιπο τιμ κι αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή