Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δευτέρα «φωτιά» με Τσιτσιπά, Σάκκαρη, μεικτό διπλό και Τζόκοβιτς-Ναδάλ!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη «μάχονται» για την πρόκρισή τους τη Δευτέρα 29/7, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας θα αγωνιστούν μαζί στο μεικτό διπλό.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δευτέρα «φωτιά» με Τσιτσιπά, Σάκκαρη, μεικτό διπλό και Τζόκοβιτς-Ναδάλ!
INTIME SPORTS
1'

Την τρίτη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα συνεχίσουν τις «μονομαχίες» τους στο τουρνουά του τένις. Έχοντας μάλιστα διπλή υποχρέωση, καθώς θα αγωνιστούν αρχικά στο απλό και το βράδυ της Δευτέρας (28/7) στο μεικτό διπλό.

Η Σάκκαρη θα κάνει την αρχή αντιμετωπίζοντας την Κινέζα, Γιουάν Γιου. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Court 14 και θα αρχίσει περίπου στις 14:30-15:00. Τη… σκυτάλη θα πάρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Περίπου στις 16:30-17:00 ο Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί με τον Νταν Έβανς στο Court «Simonne Mathieu».

Ακολούθως θα ξεκουραστούν για λίγες ώρες και περίπου στις 21:00 θα αναμετρηθούν στο μεικτό διπλό. Τσιτσιπάς και Σάκκαρη θα αντιμετωπίσουν το Ολλανδικό δίδυμο Σχουρς-Κούλχοφ.

Πέρα απ’ το τεράστιο ελληνικό ενδιαφέρον, το παγκόσμιο τένις έχει στραμμένη την προσοχή του στη «μάχη» των… μύθων. Νόβακ Τζόκοβιτς εναντίον Ράφα Ναδάλ, αναμέτρηση που θα γίνει στο κεντρικό court και δε θα αρχίσει νωρίτερα απ’ τις 14:30.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή