Σκληρό καρύδι η Ελλάδα στην Ολλανδία με τριάδα για ταμείο!

Ματς αποδείξεων για την Εθνική ομάδα μέσα στο «Philips Stadium» για τα προκριματικά του Euro 2024!

Σκληρό καρύδι η Ελλάδα στην Ολλανδία με τριάδα για ταμείο!
2'

Μαζί με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα και η Super League που ξεκίνησε με τεράστιο ενδιαφέρον βάζει άνω τελεία. Την ίδια ώρα, η «γαλανόλευκη» για να μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ολλανδία.

Οι «Οράνιε» μαζί με τους Γάλλους ανήκουν στα τοπ φαβορί του β’ ομίλου, όμως κανείς δεν μπορεί να διαγράψει την Ελλάδα. Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ σε τρία παιχνίδια έχουν εξαιρετική εικόνα. Ξεκίνησαν με δύο νίκες απέναντι σε Γιβραλτάρ (0-3) και Ιρλανδία (2-1), ενώ ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες (1-0) από τη Γαλλία στο Παρίσι σ’ ένα ματς που κοίταξαν στα μάτια την παρέα του Κίλιαν Μπαπέ.

Η Εθνική δεν θα αλλάξει τακτική και στο Αϊντχόβεν δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. Ο Πογέτ θα στήσει παγίδες στον Ρόναλντ Κούμαν και έχει ζητήσει συγκέντρωση και πάθος στα μετόπισθεν. Η «γαλανόλευκη» στα δύο τελευταία της παιχνίδια με Ιρλανδία και Γαλλία ήταν στην ισοπαλία στο ημίχρονο και η ιστορία δεν αποκλείεται αν επαναληφθεί.

Το «Χ» στο ημίχρονο της αναμέτρησης βρίσκεται σε απόδοση 2.35!

Ο Πογέτ λόγω της απουσίας του τιμωρημένου Μαυροπάνου θα ανακατέψει την τράπουλα στην άμυνα. Μεσοεπιθετικά δεν θα αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή και περιμένει πολλά από τους Μπακασέτα και Μασούρα. Ο τελευταίος είναι σε εξαιρετική φόρμα και σε αντεπιθέσεις είναι ικανός να δημιουργήσει προβλήματα στους Ολλανδούς. Σε απόδοση 7.50 να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης ο Μασούρας.

Διαιτητής αναμέτρησης έχει οριστεί ο Μίχαελ Όλιβερ. Ο Άγγλος είναι από τους ρέφερι που πρωταγωνιστούν στα παιχνίδια και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Αυτό αποδείχθηκε και στο πρόσφατο ματς ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Παναθηναϊκό εκεί που έδειξε 8 κίτρινες κάρτες και ένα πέναλτι. Το σκληρό παιχνίδι δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητο από τον Μίχαελ Όλιβερ. Καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.80!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή