ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκάνδαλο με τον αρχηγό της Ν. Κορέας! - Παρενοχλούσε σεξουαλικά τους συμπαίκτες του

Σκάνδαλο με τον αρχηγό της Ν. Κορέας! - Παρενοχλούσε σεξουαλικά τους συμπαίκτες του

Ο πρώην αρχηγός της Νότιας ΚορέαςΚι Σουνγκ – Γιουνγκ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από δύο πρώην συμπαίκτες του. 

Ο 32άχρονος μέσος, ο οποίος έχει κάνει σημαντική καριέρα στην Ευρώπη, κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά δυο συμπαίκτες του σε ποδοσφαιριστή ακαδημία πριν από περίπου 20 χρόνια.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του νυν παίκτη της Σεούλ, ο οποίος υπήρξε αρχηγός της εθνικής ομάδας της Νότιας Κορέας, τόνισαν ότι ο πελάτης τους δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες. Το θέμα προέκυψε όταν ένας δικηγόρος μέσω επιστολής του περιέγραψε τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστησαν νεαροί ποδοσφαιριστές από έναν μεγαλύτερο συμπαίκτη τους.

korea.jpg
Σχετικό δημοσίευμα από το news.naver.com

Στην επιστολή δεν υπήρχε το όνομα του Σουνγκ – Γιουνγκ, ωστόσο, σε αυτή «φωτογραφίζεται» ο 32χρόνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Σέλτικ, Σουόνσι, Σάντερλαντ, Νιουκάστλ και Μαγιόρκα. Το 2020 επέστρεψε στη Σεούλ, από την οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα του.

Με δεδομένο ότι το έγκλημα έχει παραγραφεί, τα δύο θύματα ζητούν από εκείνον να ζητήσει συγγνώμη, καθώς όπως αναφέρει ο δικηγόρος τους: «η ζημιά που υπέστησαν είχε μεγάλη επίδραση στη ζωή τους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι πιλότοι: «Ουρλιαχτά» μέσα στο κοκ πιτ - Να ποιοι ρίχνουν θερμοβολίδες για να ξεφύγουν