Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση ο πατέρας του Γιαμάλ – Τρεις οι μαχαιριές που δέχτηκε

Δύο φορές στην κοιλιά και μία στο στήθος χτυπήθηκε με μαχαίρι ο Μουνίρ Νασαουί, πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Ισπανίας.

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση ο πατέρας του Γιαμάλ – Τρεις οι μαχαιριές που δέχτηκε
1'

«Σοβαρή αλλά σταθερή» είναι η κατάσταση του πατέρα του Λαμίν Γιαμάλ. Ο 32χρονος, Μουνίρ Νασαουί, δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι σε πάρκινη της περιοχής Ματάρο, η οποία βρίσκεται περίπου 30 χλμ απ’ την Βαρκελώνη, απ’ όπου κατάγεται και ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάστασή του είναι κρίσιμη αλλά συγχρόνως σταθερή.

Η κρατική τηλεόραση της Ισπανίας (TVE) αποκάλυψε πως το θύμα δέχτηκε τρεις μαχαιριές. Οι δύο εξ αυτών στην κοιλιά και η μία στο στήθος. Αμέσως εισήχθη στην εντατική του νοσοκομείο της Μπανταλόνα,

Όσο για τους υπεύθυνους της επίθεσης και του σοβαρού τραυματισμού του Μουνίρ Νασράουι, τα μεσάνυχτα η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση για απόπειρα ανθρωποκτονίας τρία άτομα. Τα οποία και ανακρίνονται στο αστυνομικό τμήμα Ματάρο. Η Ισπανική τηλεόραση μετέδωσε πως συνελήφθη και τέταρτο άτομο, για το οποίο δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν συμμετείχε στην επίθεση.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή