Αυτός ο Πανιώνιος είχε Μήτρογλου!

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη με 2-0 σημείωσε ο Πανιώνιος στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του ...

2'

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη με 2-0 σημείωσε ο Πανιώνιος στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Και τα δύο γκολ των «κυανέρυθρων» σημείωσε ο Μήτρογλου, στο 19ο λεπτό και τις καθυστερήσεις, στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Με αυτή τη νίκη ο Πανιώνιος έπαυσε μια παράδοση 50 ετών, αφού τόσα ήταν τα χρόνια που είχε να φύγει νικητής από τη Θεσσαλονίκη.

Η επιθετικότητα του Άρη στο ξεκίνημα δεν απέφερε όφελος, αν και ευκαιρίες υπήρξαν. Στο 2ο λεπτό του σουτ του Μίσελ απέκρουσε ο Μάχο, ενώ στο 16΄ ο Αυστριακός τερματοφύλακας έκανε το ίδιο στην κεφαλιά του Λαζαρίδη. Στο 19΄, όμως, ο Μήτρογλου σκόραρε το πρώτο γκολ του με την "κυανέρυθρη" φανέλα στην πρώτη κιόλας συμμετοχή του, όταν πήρε το "ριμπάουντ" στη λάθος απόκρουση του Οριόλ σε σέντρα του Γιόνσον και "εκτέλεσε" τον Σηφάκη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ, με τον Λαζαρίδη να έχει ακόμη μία κεφαλιά που πέρασε μόλις άουτ (28΄), ενώ στο 43΄ ο Τσότσαλιτς απέκρουσε στη γραμμή την κεφαλιά του Τόχα.

Στην επανάληψη και το 51ο λεπτό, ο Νέτο βρήκε τον Τσέζαρεκ που έπιασε την κεφαλιά (άουτ), ενώ στο 54΄ ο Καζναφέρης δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά τον Μάχο, στη σέντρα του Μίσελ. Στο 64΄ ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου εξουδετέρωσε ένα καλό σουτ του Τόχα, στο 84΄ νέα κεφαλιά του Λαζαρίδη έφυγε άουτ και στο 89΄ ο Μάχο αρνήθηκε το γκολ στο Νέτο, που επιχείρησε ένα μακρινό σουτ. Στην αντεπίθεση που ακολούθησε ο Γουνδουλάκης πάσαρε στον Μήτρογλου, που απέφυγε με προσποίηση το Νέτο και με ένα πολύ δυνατό βολέ "κάρφωσε" τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Σηφάκη, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα και κάνοντας τους φίλους των "κιτρινόμαυρων" να ξεσπάσουν σε αποδοκιμασίες κατά της ομάδας τους.

Άρης – Πανιώνιος 0-2

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φατί - Κοντοές, Τσότσαλιτς, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Μήτρογλου

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Τόχα (80΄ Πορτίγια), Τσέζαρεκ, Κατίδης (67΄ Αραβίδης), Φατί, Μίσελ, Καζναφέρης (58΄ Τσεζνάουσκις), Χαβίτο, Λαζαρίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Όμο, Τσότσαλιτς (80΄ Αναστασόπουλος), Κουμορτζί (57΄ Γουνδουλάκης), Ριέρα, Μήτρογλου, Μπάλαμπαν (63΄ Σάμαρης).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή