Ανοιχτό του Σάντσες για το καλοκαίρι

Με άκρως θετικά λόγια μίλησε ο πρόεδρος της Βαλενσιέν, Ντεκουριέρ, για τον Κάρλος Σάντσες, για τον οποίο έχει εκφράσει....

2'

Με άκρως θετικά λόγια μίλησε ο πρόεδρος της Βαλενσιέν, Ντεκουριέρ, για τον Κάρλος Σάντσες, για τον οποίο έχει εκφράσει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός.

Ο Σάντσες για την ώρα μπορεί να μην πωλείται από την ομάδα του, ωστόσο αν αυτή λάβει 4 εκατομμύρια ευρώ, αλλά το καλοκαίρι οι συζητήσεις θα γίνουν πάνω σε νέα βάση. Ο Κολομβιανός μέσος θεωρείται παίκτης-κλειδί για την Βαλενσιέν, η οποία προσπαθεί να κρατηθεί στην κατηγορία και για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος της ομάδας σε δηλώσεις του στην SportDay, απέκλεισε οποιαδήποτε περίπτωση παραχώρησής του: «Ο Κάρλος είναι παίκτης αξίας για εμάς. Η απόφαση είναι ειλημμένη. Ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι».

Για την επόμενη μεταγραφική περίοδο ωστόσο, τόνισε: «Το παιδί έχει φιλοδοξίες και εμείς δεν θα του σταθούμε εμπόδιο. Το καλοκαίρι θα ξανασυζητήσουμε την όποια πρόταση έχουμε και θα αποφασίσουμε». Βάσει λοιπόν των λεγομένων του Ντεκουριέρ, ειδικά αν υποβιβαστεί η Βαλενσιέν, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η απόκτηση του Σάντσες από τον Ολυμπιακό, εκτός κι αν μπει «σφήνα» κάποια άλλη ομάδα: «Εγώ πιστεύω ότι ο Κάρλος είναι προορισμένος για μεγάλο κλαμπ σε μεγάλο πρωτάθλημα. Μπορεί να παίξει άνετα τόσο στην Ισπανία όσο και στην Αγγλία. Οπότε, γιατί όχι και στον Ολυμπιακό;»

Ξαναπροτάθηκε ο «Γιόβα»

Αν δεν έμπαινε στη μέση η Λίβερπουλ, πολύ πιθανό ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς να αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι, ωστόσο φυσικό ήταν να προτιμήσει τον αγγλικό σύλλογο. Τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά, από τη στιγμή που ο Σέρβος δεν αγωνίζεται με τους «κόκκινους» και ψάχνει να βρει ομάδα να πάει ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι. Στα γραφεία των «ερυθρολεύκων» έφτασε ένα παρόμοιο φαξ, το οποίος προτείνει τον παίκτη, με οψιόν μάλιστα αγοράς για το καλοκαίρι, αλλά οι πολύ υψηλές απολαβές του αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή