Συγκλονίζει θάνατος οπαδού στην Αργεντινή

Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση του θανάτου του 40χρονου οπαδού της Βελέζ Σάρσφιλντ, Ραμόν Αραμάγιο...

2'

Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση του θανάτου του 40χρονου οπαδού της Βελέζ Σάρσφιλντ, Ραμόν Αραμάγιο, κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

Λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο της Βελέζ, το «Χοσέ Αμαλφιτάνι», οι οπαδοί των γηπεδούχων συγκρούστηκαν πολύ βίαια με αυτούς των φιλοξενούμενων και στη συνέχεια με τις αστυνομικές δυνάμεις. Στις δεύτερες συμπλοκές άφησε την τελευταία του πνοή ο άτυχος οπαδός, με τα επεισόδια να συνεχίζονται και το ντέρμπι της Βελέζ με την Σαν Λορέντζο να διακόπτεται μετά από λίγη ώρα.
Όπως είναι φυσικό η είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου και τα διεθνή μέσου έχουν αναφορές για το θάνατο του φιλάθλου στο Μπουένος Άιρες. Την ίδια ώρα στα μέσα της Αργεντινής υπάρχουν κατηγορίες για ευθύνες της αστυνομίας, ενώ η σύζυγος του νεκρού φιλάθλου αλλά και άλλοι κάνουν λόγω για βία της αστυνομίας εναντίον του.

Τι έγραψε ο διεθνής Τύπος

Marca (Ισπανία): «Νεκρός οπαδός της Σαν Λορέντζο έξω από το γήπεδο της Βελέζ. Ενδείξεις ότι τον σκότωσε η αστυνομία»!

Goal.com: «Ένας 40χρονος οπαδός της Σαν Λορέντζο είναι νεκρός μετά από συγκρούσεις στους δρόμους του Μπουένος Άιρες».

Guardian (Αγγλία): «Το ντέρμπι της Βελέζ Σάρσφιλντ και της Σαν Λορέντζο αναβλήθηκε λόγω επεισοδίων. Ένας οπαδός της Σαν Λορέντζο σκοτώθηκε πριν τον αγώνα».

Eurosport: «Επεισόδια μεταξύ οπαδών προκάλεσαν την αναβολή του αγώνα, αφού ένας οπαδός πέθανε στις συγκρούσεις έξω από το γήπεδο».

Buenos Aires Herald (Αργεντινή): «Ένας οπαδός της Σαν Λορέντζο σκοτώθηκε χθες 150 μέτρα μακριά από το γήπεδο της Βελέζ Σάρσφιλντ, στα επεισόδια που έφεραν την αναβολή
του αγώνα».

FoxSports (ΗΠΑ): «Η βία μεταξύ των οπαδών της Σαν Λορέντζο και της Βελέζ Σάρσφιλντ στην Αργεντινή οδήγησε στο θάνατο ενός φιλάθλου».

The Canadian Press (Καναδάς): «Νεκρός οπαδός σε γήπεδο του Μπουένος Άιρες, επισκιάζει το ποδόσφαιρο στην Αργεντινή».

As (Ισπανία): «Ένας οπαδός πέθανε και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών της Βελέζ Σάρσφιλντ και της Σαν Λορέντζο».



Onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή