Επιστροφή του Ραούλ θέλει ο Πέρεθ

Την επιστροφή του 36χρονου επιθετικού στην ομάδα που αγαπήθηκε και αγάπησε προκειμένου να αναλάβει κάποιο διοικητικό πόστο επιθυμεί ο Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Επιστροφή του Ραούλ θέλει ο Πέρεθ
1'

Ο Ραούλ φόρεσε και τίμησε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης για 18 χρόνια και πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία της «Βασίλισσας». Αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, που σύμφωνα με την «El Confidencial», επιθυμεί να τον φέρει πίσω. Όχι για να ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας, αλλά για να προσφέρει τις υπηρεσίες του από άλλο πόστο.

Ο Ισπανός επιθετικός αγωνίζεται στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Σαντ και όπως αναφέρει το δημοσίευμα συναντήθηκε την προηγούμενη βδομάδα με τον ισχυρό άντρα των Μαδριλένων, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της Ρεάλ στη Ντόχα για το φιλικό με τον Παρί Σεν Ζερμέν.

Στη συνάντηση ο Πέρεθ εξέφρασε την επιθυμία του για την επιστροφή του Ραούλ, όταν εκείνος ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με σκοπό να αναλάβει κάποιο διοικητικό πόστο, όπως άλλωστε έκανε και ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή