Φιλική ήττα για τον Άρη

Ο Άρης παρουσιάστηκε εξαιρετικός στη φιλική αναμέτρηση με την Πενιαρόλ και παρά την φιλική ήττα με 2-1, άφησε υποσχέσεις για τη νέα χρονιά.

Φιλική ήττα για τον Άρη
1'

Ο Άρης παρουσιάστηκε εξαιρετικός στη φιλική αναμέτρηση με την Πενιαρόλ και παρά την ήττα με 2-1, άφησε υποσχέσεις για τη νέα χρονιά.

Η μεγάλη διεθνής φιλική αναμέτρηση βρήκε τον Άρη να ηττάται από την υπερπρωταθλήτρια Ουρουγουάης, ωστόσο η εικόνα των ποδοσφαιριστών του Σάκη Τσιώλη άφησε υποσχέσεις για μια πιο ανταγωνιστική ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, κάνοντας σαφές ότι ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έχει περάσει την επιθετική φιλοσοφία στους παίκτες του.

Ο Άρης άλλαξε και αυτό φάνηκε από το εκπληκτικό ποδόσφαιρο που έπαιξε απέναντι σε μια ομάδα-θρύλο, υποτάσσοντάς την κατά διαστήματα και εφαρμόζοντας στην πράξη όλα όσα δούλεψε στην διάρκεια της προετοιμασίας του, προσφέροντας ποδοσφαιρικό θέαμα επί χόρτου μπροστά σε 21.000 οπαδούς, οι οποίοι έδωσαν μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς από την εξέδρα.

Περισσότερα στο onsports.grhttps://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/95946-Htta-me-latin-emfanish-%28photos%29

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή