Ψάχνεται για Ντάρμπισιρ

Λύση για την επιθετική γραμμή αναζητεί ο Πανιώνιος, αφού η αποχώρηση του Κώστα Μήτρογλου άφησε ένα σημαντικό κενό στον εν λόγω τομέα.

Ψάχνεται για Ντάρμπισιρ
1'

Λύση για την επιθετική γραμμή αναζητεί ο Πανιώνιος, αφού η αποχώρηση του Κώστα Μήτρογλου άφησε ένα σημαντικό κενό στον εν λόγω τομέα. Οι Νεοσμυρνιώτες προς αυτή την κατεύθυνση βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τον Ολυμπιακό προκειμένου να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Ματ Ντάρμπισιρ, τα δικαιώματα του οποίου έχει η πειραιώτικη ΠΑΕ.
Ο Ντάρμπισιρ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης από τη στιγμή που ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον υπολογίζει. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια αποτελεί ότι δεν θα ζημιωθεί οικονομικά, καθώς αμείβεται με 600.000 ευρώ ετησίως. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του δεν μπορεί να καλύψει εξ ολοκλήρου το «βαρύ» ετήσιο συμβόλαιο του Αγγλου στράικερ και ως εκ τούτου αναζητείται η χρυσή τομή για να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση.
Εξάλλου, ο Πανιώνιος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς και τη Λανς και θα αποκτήσει ως δανεικό για 1+1 χρόνο τον Σέρβο άσο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή