Το Champions League ξεκινάει…

Η στιγμή που όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου περίμεναν πλησιάζει…

Το Champions League ξεκινάει…
2'

Η στιγμή που όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου περίμεναν πλησιάζει.

Το Champions League, έρχεται ξανά στις οθόνες μας και για μια ακόμη χρονιά αφήνει υποσχέσεις για το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα που θα μας παρουσιάσουν οι 32 ομάδες που συμμετέχουν στην καλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση της υφηλίου.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη «μάχη»

Φέτος η μόνη ελληνική ομάδα που θα λάβει μέρος στο Champions League, θα είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν δύσκολο έργο, αφού στο δρόμο τους θα συναντήσουν την Γαλλική Μαρσέιγ, την Αγγλική Άρσεναλ και την γερμανική Μπορούσια Ντόρτμουντ. Απόψε το βράδυ στις 21:45, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα αντιμετωπίσει την Ολιμπίκ Μαρσέιγ στο κατάμεστο γήπεδο «Καραϊσκάκη», θέλοντας να μπει με το δεξί στη διοργάνωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στη διάθεση του Βαλβέρδε θα είναι τελικά ο Ιμπαγάσα ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Φετφατζίδη ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Δεν του ταιριάζει η Τρίτη…

Οι ερυθρόλευκοι σήμερα καλούνται να «σπάσουν» μια αρνητική για τους ίδιους παράδοση, η οποία τους θέλει να μην κερδίζουν σε πρεμιέρα που πραγματοποιούν την Τρίτη. Στους πέντε πρώτους αγώνες του Champions league που οι ερυθρόλευκοι έχουν δώσει για τον θεσμό, έχουν τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Στις 12/9/2000 ο Ολυμπιακός φιλοξενήθηκε από τη βαλένθια, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1. Στις 18/9 του 2001 οι ερυθρόλευκοι απέσπασαν ισοπαλία με σκορ 2-2 στην έδρα της Λα Κορούνια, ενώ το 2005 η Ρόζενμποργκ «άλωσε» την έδρα του Ολυμπιακού κερδίζοντας με 3-1 στο Φάληρο.

Εύκολη βραδιά είχε την επόμενη χρονιά και η βαλένθια στο «Καραϊσκάκη» αφού είχε επιβληθεί με 4-2, ενώ τελευταία πρεμιέρα του Ολυμπιακού που έγινε Τρίτη, ήταν το 2007, όταν η Λάτσιο απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στην Ελλάδα.

«Μάχη» γιγάντων στη Βαρκελώνη

Το σημερινό πρόγραμμα πάντως, φιλοξενεί μια «τιτανομαχία», αφού στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μίλαν, στον αγώνα που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι άλλες αναμετρήσεις της ημέρας, είναι:

Τσέλσι – Λεβερκούζεν
Πόρτο – Σαχτάρ Ντόνετσκ
Γκενκ – Βαλένθια
Ντόρτμουντ – Άρσεναλ
Πλζεν – Μπάτε Μπορίσοφ
ΑΠΟΕΛ - Ζενίτ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή