Καμία οφειλή ο Πανιώνιος

Ανακοίνωσε εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει το παραμικρό χρέος προς οποιονδήποτε και...

1'

Ανακοίνωσε εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει το παραμικρό χρέος προς οποιονδήποτε και πως η εταιρεία παρουσιάζει πλεόνασμα της τάξης του 1.242.028 ευρώ. Η ανακοίνωση, που συνοδεύεται από τον αναλυτικό πίνακα των οικονομικών της ΠΑΕ, αναφέρει τα εξής:

«Παραθέτουμε σήμερα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ προς ενημέρωση των φιλάθλων μας και της κοινής γνώμης. Τα στοιχεία που δημοσιεύουμε αφορούν το κλείσιμο εργασιών της Πέμπτης 11/11/2010.

Επειδή ίσως τα λογιστικά στοιχεία κουράζουν, να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει κανένα "έλλειμμα" 2 εκ. ευρώ, ούτε ομοίως κάποιο άλλο 3,4 εκ. ευρώ που "μειώθηκε" ξαφνικά σε 2 εκατομμύρια με κάποιο μαγικό τρόπο...

Η ΠΑΕ Πανιώνιος αυτή της στιγμή δεν οφείλει δραχμή σε κανένα και έχει πλεόνασμα 1.242.028 ευρώ.

Το περίφημο ποσό του "ανοίγματος" των 2 περίπου εκ. ευρώ που διέρρευσε προς τα ΜΜΕ, είναι υποκειμενικό και αφορά την πρόβλεψη χρήσης της απελθούσης διοίκησης (μέχρι 30/6/2011) και τον τρόπο λειτουργίας που εκείνη ακολουθούσε. Η νέα διοίκηση μπορεί, αν θέλει, να επιλέξει εναλλακτικούς τρόπους λειτουργίας και να κλείσει τη σεζόν χωρίς κανένα "έλλειμμα" (ακόμα και κέρδος)».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή