Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 10/06: Δώσε προτεραιότητα στην διευθέτηση καθηκόντων και υποχρεώσεων

Ζώδια - Λέων: Ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί μια στενόχωρη κατάσταση με φίλο/η

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 10/06: Δώσε προτεραιότητα στην διευθέτηση καθηκόντων και υποχρεώσεων
Η Σελήνη στο Ζυγό φέρνει περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις, με όφελος τις χρηστικές πληροφορίες που θα αποκομίσεις από επαΐοντες.
astrology.gr
1'

Η Σελήνη στο Ζυγό φέρνει περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις, με όφελος τις χρηστικές πληροφορίες που θα αποκομίσεις από επαΐοντες. Δεν θα λείψουν ωστόσο οι καθυστερήσεις ή/και τα τεχνικά προβλήματα που θα «σε πάνε πίσω», ενώ σε κάποιες στιγμές θα πρέπει να… ανεχτείς άτομα, με τα οποία έχετε ελάχιστα κοινά. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί μια στενόχωρη κατάσταση με φίλο/η, που είτε έχει πρόβλημα, είτε δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ίσως όμως να απογοητευτείς κι από τη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, αντιμετωπίζοντας φαινόμενα αχαριστίας.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 10/06

Αν είσαι μόνος/η, ο Κρόνος απέναντί σου «επιτρέπει» μόνον σχέσεις με διαφορά ηλικίας, αφού αλλιώς θα πέσεις επάνω σε πρόβλημα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δώσε προτεραιότητα στην διευθέτηση καθηκόντων και υποχρεώσεων, χωρίς όμως να παρατήσεις το ταίρι σου και να τρέχεις να βοηθήσεις φίλους/ες και γνωστούς/ες, αφού και θα παρεξηγηθείς και θα κουραστείς με περιπτώσεις που... δεν επιδέχονται θεραπείας!

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή