Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 11/07: Πρόσεχε τη διατροφή σου

Ζώδια - Αιγόκερως: Αν είσαι σε μια σχέση, η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο πράγμα που την διέπει και μένει να φανεί το ποιoς/α δεν παίζει τίμια.

Αιγόκερως | Ημερήσιες Προβλέψεις 11/07
Μπορεί να απομακρυνθείς από οτιδήποτε αγχωτικό, ασχολούμενος/η με τις τέχνες ή την μεταφυσική.
astrology.gr
1'

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να προσέξεις λίγο παραπάνω τη διατροφή σου, ίσως όμως τελικά να μη τη… γλιτώσεις και να ταλαιπωρηθείς κι από ένα περαστικό θέμα υγείας! Παράλληλα καλό είναι να... κάνεις πως δεν βλέπεις κάποια πράγματα και να λειτουργήσεις εμψυχωτικά, αφού σημασία δεν έχει μόνον αυτό που συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο αλλά πολύ περισσότερο το πως το εκλαμβάνει ο καθένας. Αν πάλι σε κοροϊδέψει κάποιος… άστον να νομίζει ότι κατάφερε κάτι σπουδαίο! Επιπλέον, μπορεί να απομακρυνθείς από οτιδήποτε αγχωτικό, ασχολούμενος/η με τις τέχνες ή την μεταφυσική.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 11/07

Με τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου «εκπέμπεις» ερωτισμό, ίσως μάλιστα να σου προταθεί κι ένα μυστικό ραντεβού με σκοπό την αμοιβαία απόλαυση, αν όμως είσαι μόνος/η και αναζητάς κάτι αξιόπιστο ή με διάρκεια είναι δύσκολο να το βρεις.... βολέψου λοιπόν για την ώρα σε όσα «φτιάχνει» η φαντασία σου! Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, η αλήθεια είναι το… τελευταίο πράγμα που την διέπει και μένει να φανεί το ποιoς/α δεν παίζει τίμια!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή