Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 15/07: Μην πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο

Ζώδια - Κριός: Τα θέματα φίλων και γνωστών είναι εκείνα που κυριαρχούν αλλά πριν μπεις στον… κόπο να ασχοληθείς με αυτά, να θυμάσαι ότι δύσκολα θα βγάλεις άκρη.

Κριός | Ημερήσιες Προβλέψεις 15/07: Μην πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο
Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε αντιφατικές καταστάσεις στις φιλίες σου
astrology.gr
1'

Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε αντιφατικές καταστάσεις στις φιλίες σου αλλά εσύ δεν θα πρέπει να επηρεάζεσαι από τα… καπρίτσια κανενός ή/και να πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο, αφού σύντομα τα πράγματα θα επανέλθουν στην πρότερη μορφή τους. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους δημιουργεί θετικές προϋποθέσεις για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θέλουν και μπορούν να σε εξυπηρετήσουν, διευκολύνοντας κατά τι την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια αλλά και η αγορά αξεσουάρ και ειδών ένδυσης που σε κάνουν να δείχνεις πιο όμορφος/η.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 15/07

Τα θέματα φίλων και γνωστών είναι εκείνα που κυριαρχούν αλλά πριν μπεις στον… κόπο να ασχοληθείς με αυτά, να θυμάσαι ότι δύσκολα θα βγάλεις άκρη, με κίνδυνο μάλιστα η όποια παρέμβασή σου να θεωρηθεί αντιδεοντολογική. Είναι προτιμότερο λοιπόν να κάτσεις σε μια γωνιά και να… βλέπεις, διατηρώντας συνάμα το δικαίωμα να το… σκάσεις και να αλλάξεις παραστάσεις, όταν πια θα έχεις κουραστεί από τις επαναλαμβανόμενες αντιφάσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή