Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 15/07: Ένα θέμα υγείας μπορεί να σε «κοψοχολιάσει»

Ζώδια - Παρθένος: Η Αφροδίτη στους Διδύμους χρωματίζει ευχάριστα τη ζωή σου και απελευθερώνει τις επαγγελματικές σου δυνατότητες.

Παρθένος | Ημερήσιες Προβλέψεις 15/07
Η Σελήνη στον Υδροχόο προδιαθέτει σε μια ανώμαλη ροή στα εργασιακά σου και βέβαια σε ένα τέτοιο καθεστώς είναι μάταιο να ελπίζεις.
astrology.gr
1'

Η Σελήνη στον Υδροχόο προδιαθέτει σε μια ανώμαλη ροή στα εργασιακά σου και βέβαια σε ένα τέτοιο καθεστώς είναι μάταιο να ελπίζεις σε μια οριστική διευθέτηση των πραγμάτων. Επιπλέον, ένα θέμα υγείας μπορεί να σε «κοψοχολιάσει»! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους χρωματίζει ευχάριστα τη ζωή σου και απελευθερώνει τις επαγγελματικές σου δυνατότητες, κάτι που μπορεί να γίνει μέσω της συμπόρευσης σου με κύκλους που σε αυτήν την φάση τα συμφέροντα τους ταυτίζονται με τα δικά σου. Ίσως μάλιστα να τύχεις της εύνοιας ενός «ισχυρού προσώπου» ή να τύχεις μια διάκρισης.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 15/07

Η Αφροδίτη στο 10ο ηλιακό οίκο σου, σου παρέχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, τόσο στις πιο προσωπικές σου επαφές, όσο και γενικότερα τις κοινωνικές, ίσως μάλιστα να έρθεις πιο κοντά με ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο κι αν είσαι μόνος/η, όλο και κάποια καλή «φάση» θα γίνει! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, με δεδομένο το ότι θα κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις καλείσαι να διαχειριστείς το θέμα σου με… λεπτότητα!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή