Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 25/07: Μία νέα συνεργασία θα σου «χτυπήσει» την πόρτα

Ζώδια - Υδροχόος: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία συνηγορεί σε μια απελευθέρωση των επιθυμιών σου και σε μια χαλάρωση των ηθικών κανόνων.

Υδροχόος | Ημερήσιες Προβλέψεις 25/07
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία συνηγορεί σε μια απελευθέρωση των επιθυμιών σου.
astrology.gr
1'

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία συνηγορεί στο να… τεμπελιάσεις και να χαρείς τον ελεύθερο χρόνο σου, μακριά από έγνοιες και σκοτούρες, πρόσεξε μόνο μην «ξεφύγεις» διατροφικά, αφού όσο να ‘ναι μια τάση προς την υπερβολή την έχεις! Επιπλέον, μια έξοδος με καλή παρέα ή/και μια καλή είδηση θα σε ανεβάσουν ψυχολογικά αλλά μην έχεις «σώσει και καλά» ποιοτικές απαιτήσεις. Το γέλιο θα «μετρήσει»… όπως κι αν εκμαιεύεται! Παράλληλα, η Δήμητρα απέναντί σου σηματοδοτεί μια πρόταση συνεργασίας, που θα σε πάει… πολύ μπροστά, ίσως όμως να μοιραστείς τη «λάμψη» ενός δικού σου ανθρώπου!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 25/07

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία συνηγορεί σε μια απελευθέρωση των επιθυμιών σου και σε μια χαλάρωση των ηθικών κανόνων, εν ονόματι της ευχαρίστησης, ακόμη κι αν... ξεφύγεις όμως, το βέβαιο είναι πως περάσεις όμορφα φρόντισε μόνον να τηρήσεις τα δέοντα ως προς την υγιεινή και την προστασία σου. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση δύσκολα θα αντέξεις τους περιορισμούς της και μένει να δεις πόσο θα το... προχωρήσεις το πράγμα!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά