Μπαράζ τροχαίων με μηχανές στα Χανιά: Στο νοσοκομείο τρία άτομα

Δύο τροχαία ατυχήματα στα Χανιά με διαφορά μισής ώρας το βράδυ της Τρίτης στα Χανιά

Μπαράζ τροχαίων με μηχανές στα Χανιά: Στο νοσοκομείο τρία άτομα
1'

Δύο τροχαία σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (17/9) στην πόλη των Χανίων, το ένα σημειώθηκε γύρω στις 9 το βράδυ στην διασταύρωση των οδών Αγίας Μαρίνας και Σοφοκλή Βενιζέλου και το δεύτερο στην οδό Πλουμιδάκη, μεταξύ του πάρκου Ειρήνης και Φιλίας και του δημοτικού Κήπου Χανίων.

Διανομέας συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Ειδικότερα, στο πρώτο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο με μοτοσικλέτα διανομέα και με αποτέλεσμα την πτώση του οδηγού της μηχανής στο οδόστρωμα.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι μετέφεραν τον οδηγό της μοτοσικλέτας έχοντας τις αισθήσεις του και με ελαφρά τραύματα στο Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος».

Μέσα στους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, μεταξύ των οποίων και ήταν και δύο ανήλικα παιδιά, τα οποία ωστόσο, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκαν.

Σύγκρουση δύο μηχανών

Το δεύτερο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο μηχανές, μεταξύ του πάρκου Ειρήνης και Φιλίας και του δημοτικού κήπου Χανίων, ερευνούν οι αστυνομικοί της τροχαίας Χανίων.

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 21:30 όταν σύμφωνα με πληροφορίες τα δυο μηχανάκια συγκρούστηκαν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με συνέπεια οι οδηγοί τους να βρεθούν στο οδόστρωμα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι διασώστες μετέφεραν τους ελαφρά τραυματίες στο Νοσοκομείο Χανίων.

Με πληροφορίες από neakriti.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή