Πύργος: Θολό νερό στις βρύσες των νοικοκυριών

Έντονο εκνευρισμό και προβληματισμό των κατοίκων του Πύργου προκάλεσε τη Δευτέρα το σκούρο χρώμα που παρουσίαζε το νερό που έτρεχε στις βρύσες των νοικοκυριών.

Πύργος: Θολό νερό στις βρύσες των νοικοκυριών
1'

Τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες των πολιτών ήταν πολλά καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας καθώς το νερό εξαιτίας προβλήματος που προκλήθηκε σε γεώτρηση, έφτανε στα σπίτια μαύρο και θολό προκαλώντας προβλήματα όχι μόνο στα ντεπόζιτα αλλά και στα υδραυλικά των κατοικιών.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΔΕΥΑ Πύργου κ. Νίκο Καλαμπρέζο, το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν για τις ανάγκες υδροδότησης της πόλης και λόγω ελλιπούς επάρκειας, χρειάστηκε να συμπληρώσουν νερό στο δίκτυο από τις γεωτρήσεις που βρίσκονται στην περιοχή της Βαρβάσαινας.

«Κάποια από τις γεωτρήσεις, παρουσίασε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της νύχτας με αποτέλεσμα να μπει θολό νερό στις δεξαμενές του Πύργου και κατ’ επέκταση στα ντεπόζιτα και τις βρύσες των σπιτιών». Όπως είπε, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΠ διέκοψαν αμέσως την παροχή μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα στη γεώτρηση και να αποκατασταθεί η καθαρότητα του νερού. Σύμφωνα με το ilialive, αργά χθες το βράδυ το πρόβλημα λύθηκε και η ζημιά αποκαταστάθηκε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή