Δεκαπενταύγουστος με καυτό ήλιο!

Με αίθριο γενικά καιρό θα τιμηθεί η γιορτή της Παναγίας, ενώ θα σημειωθεί μικρή άνοδος της θερμοκρασίας....

2'

Με αίθριο γενικά καιρό θα τιμηθεί η γιορτή της Παναγίας, ενώ θα σημειωθεί μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Ωστόσο, μόνο στα ορεινά και από το μεσημέρι δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά θα είναι βόρειοι, βορειοανατολικοί εντάσεως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 και κατά τόπους έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη θα είναι κυρίως αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί εντάσεως 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά της Μακεδονίας.Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3, στα ανατολικά πρόσκαιρα θα στραφούν βόρειοι, βορειοανατολικοί εντάσεως 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 34 και πιθανώς κατά τόπους έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη στα παραθαλάσσια τμήματα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί εντάσεως 3 μποφόρ και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 και κατά τόπους έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Κυρίως καλός καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί εντάσεως 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 4 τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 και κατά τόπους έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Πολύ καλός καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις εντάσεως 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς και πιθανώς κατά τόπους έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή