Γιουβέτσι με μανιτάρια, για να γλύφετε τα δάχτυλά σας
#tsoulotip: Αν δείτε πως όταν ρίξετε το κριθαράκι χρειάζεται κι άλλο νερό, προσθέστε λίγο ακόμα.
![Γιουβέτσι με μανιτάρια, για να γλύφετε τα δάχτυλά σας](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2019/09/23/534ce826239b10b60fac93e160603051_L.jpg?t=yLn1XM2qPOEX1nNG8zJ-vA)
ΥΛΙΚΑ
150 γρ. κριθαράκι, μέτριο
200 γρ. μανιτάρια portobello, καθαρισμένα και κομμένα στα οκτώ
400 γρ. λευκά μανιτάρια , κομμένα στα τέσσερα
250 γρ. κρεμμύδια για στιφάδο, κομμένα στη μέση
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
125 ml κόκκινο κρασί
30 ml ελαιόλαδο
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
10 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
1/4 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
1/4 κ.γ. μπαχάρι, τριμμένο
1 φύλλο δάφνης
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
550 ml. ζωμό λαχανικών
4-5 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχετικές ειδήσεις
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή