Η συνταγή της ημέρας: Γιουβαρλάκια με κόκκινη σάλτσα
#tsoulotip: Αν θέλουμε τα γιουβαρλάκια να είναι πιο ελαφριά, μπορούμε να σοτάρουμε το κρεμμύδι.
![Η συνταγή της ημέρας: Γιουβαρλάκια με κόκκινη σάλτσα](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2019/10/21/tsoulis3.jpg?t=6CWldyUHTXfK7DOdIi4JWw)
ΥΛΙΚΑ
Για τα γιουβαρλάκια:
800 γρ. κιμά, μοσχαρίσιο
300 γρ. ρύζι, νυχάκι
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο
½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
3 κρόκους, medium
60 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Για τη σάλτσα:
140 ml κόκκινο κρασί
300 γρ. χυμό ντομάτας
200 ml νερό, χλιαρό
¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο
¼ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχετικές ειδήσεις
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή