Η συνταγή της ημέρας: Πέτουλες
Ένα παραδοσιακό πιάτο που μπορεί να συναντήσει κανείς τόσο στη Μεσσηνία, όσο και στη Βορειοδυτική Ελλάδα.
![Η συνταγή της ημέρας: Πέτουλες](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2019/10/22/tsoulis3.jpg?t=GtjyX3eUNj0uF0IHqBz9eg)
#tsoulotip: Αν θέλουμε να βγουν πιο αφράτες οι πέτουλες, μπορούμε να αφήσουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες.
ΥΛΙΚΑ
180 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
150 ml γάλα, πλήρες
150 ml ελαιόλαδο
2 κ.γ. baking powder
4 αυγά medium, σε θερμοκρασία δωματίου
1 πρέζα αλάτι
Για το σερβίρισμα:
300 γρ. ανθότυρο
Μέλι
Ρίγανη φρέσκια
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχετικές ειδήσεις
Trending
![Καύσωνας: Αυτό είναι το κόλπο για να μετατρέψεις τον ανεμιστήρα σε κλιματιστικό με ένα μπουκάλι](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2024/07/17/anemistiras.jpg?t=yNuw7z0Tebje-ToscbPzXQ)
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή