Φετιχιστές σκοτώνουν ζώα online

Σοκ έχουν προκαλέσει βίντεο στην Κίνα, στα οποία ζώα βρίσκουν βασανιστικό θάνατο...

1'

Σοκ έχουν προκαλέσει βίντεο στην Κίνα, στα οποία ζώα βρίσκουν βασανιστικό θάνατο από ομάδα φετιχιστών.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε χθες το βράδυ στο Διαδίκτυο, μια νεαρή γυναίκα εμφανίζεται να συνθλίβει ένα λευκό κουνελάκι κάτω από μια γυάλινη επιφάνεια, ενώ την παρακολουθούν γελώντας μερικά ακόμα κορίτσια!

Το βίντεο «κατέβηκε» μετά από λίγες ώρες, ώστε να μην μπορούν οι αρχές να εντοπίσουν την πηγή του.

Η κατακραυγή είναι τεράστια. Άλλοι χρήστες του Internet σχολιάζουν: «Ανωμαλία! Σκέφτηκε ποτέ πώς ένιωσε το κουνελάκι; Της αξίζει να την λιώσει ελέφαντας!», ανέφερε μία ανάρτηση σε δημοφιλές κινεζικό portal.

Τα κινεζικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ομάδα φετιχιστών που προσφέρουν χρήματα σε γυναίκες για να πρωταγωνιστήσουν σε ανάλογα βίντεο, με αμοιβές ύψους 11 ευρώ, αν πρόκειται για σύνθλιψη φρούτων, έως 50 ευρώ, αν πρόκειται για ζώα.

Πριν από δύο χρόνια, ένα άλλο βίντεο είχε συγκλονίσει τη διεθνή κοινή γνώμη, στο οποίο μια γυναίκα σκότωσε ένα κουταβάκι, πατώντας το με τη γόβα-στιλέτο που φορούσε. Τότε, είχε κατηγορηθεί μια ομάδα υπό το όνομα"crushfetish".

Δεν είναι ακόμη γνωστό, αν τα καινούρια βίντεο συνδέονται με τη συγκεκριμένη ομάδα. Ακόμη, οι αρχές ερευνούν αν είναι αληθινά ή πρόκειται για προϊόν μοντάζ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή