ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Λούις: Η φωτογραφία γενεθλίων που τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον – Σήμερα κλείνει τα έξι

Πρίγκιπας Λούις: Η φωτογραφία γενεθλίων που τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον – Σήμερα κλείνει τα έξι

Τη φωτογραφία του μικρού πρίγκιπα Λούις τράβηξε η μητέρα του, η πριγκίπισσα της Ουαλίας

Με ένα πλατύ χαμόγελο είναι ο πρίγκιπας Λούις σε μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε για να τιμήσει τα έκτα γενέθλιά του.

Το μικρότερο παιδί του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας γιορτάζει σήμερα τα έξι του χρόνια, αφού επέστρεψε στο σχολείο μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Συνήθως, το Παλάτι του Κένσινγκτον κυκλοφορεί πορτρέτα των παιδιών της Ουαλίας νωρίς το πρωί για να τιμήσουν τα γενέθλιά τους, ωστόσο οι θαυμαστές απογοητεύτηκαν σήμερα το πρωί, όταν οι λογαριασμοί των κοινωνικών δικτύων της Κέιτ και του Ουίλιαμ δεν περιείχαν καμία φωτογραφία του αναιδή εξάχρονου.

Ωστόσο, η φωτογραφία του νεαρού πρίγκιπα κυκλοφόρησε το μεσημέρι με τον λογαριασμό να του εύχεται χρόνια πολλά.

Τη φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία συχνά φωτογραφίζει πορτρέτα γενεθλίων των παιδιών της.

Η λεζάντα γράφει: «Χρόνια πολλά, πρίγκιπα Λούις! Σας ευχαριστώ για όλες τις ευγενικές ευχές σήμερα».

Ο πρίγκιπας Λούις γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 2018 στην πτέρυγα Λίντο του Νοσοκομείου St Mary's, όπως και τα αδέλφια του Σάρλοτ και Τζορτζ.

Μια δήλωση από το Παλάτι του Κένσινγκτον εκείνη την εποχή έγραφε: «Η Βασιλική Υψηλότητα Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ απέκτησε με ασφάλεια έναν γιο στις 11:01.

«Το μωρό ζυγίζει 8 λίβρες 7 ουγγιές. Ο δούκας του Κέιμπριτζ ήταν παρών στη γέννα. Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα και το παιδί της είναι καλά στην υγεία τους».

Τα έκτα γενέθλια του Λούις έρχονται καθώς η οικογένεια της Ουαλίας παίρνει χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς η πριγκίπισσα, 42 ετών, αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά και ακολουθεί θεραπεία για τον καρκίνο.