Προς πώληση το Christina O: Το αστρονομικό ποσό για την υπερπολυτελή θαλαμηγό Καρόλου και Νταϊάνα

Παρά το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν χρησιμοποίησαν ποτέ επίσημα το Christina O, οι χαρακτήρες τους στο The Crown το έκαναν
Προς πώληση το Christina O: Το αστρονομικό ποσό για την υπερπολυτελή θαλαμηγό Καρόλου και Νταϊάνα
GC Images
2'

Η βασιλική υπερπολυτελής θαλαμηγός που είδαμε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά The Crown διατίθεται προς πώληση σε ιλιγγιώδη τιμή.

Γνωστό ως Christina O, το τεράστιο σκάφος των 325 μέτρων χρησιμοποιήθηκε στις ταραχώδεις διακοπές του νεαρού πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην πέμπτη σεζόν της μεγάλης επιτυχίας του Netflix.

Μετά από μια επιτυχημένη τηλεοπτική καριέρα, το κλασικό σούπερ γιοτ αναζητά τώρα νέους ιδιοκτήτες και βγήκε στην αγορά για το ιλιγγιώδες ποσό των 76 εκατομμυρίων λιρών.

Η τσουχτερή τιμή προκύπτει από το γεγονός ότι είναι το 45ο μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο από το 2018 - καθώς και από το μακρύ, ιστορικό παρελθόν του.

Ένας άλλος βασικός παράγοντας για το κόστος-μαμούθ είναι η κομψότητα του σκάφους τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Το σκάφος έγινε γρήγορα γνωστό ως ένα μοναδικό στο είδος του πολυτελές γιοτ μετά από μια σειρά ανακαινίσεων που ολοκληρώθηκαν αφού είχε βοηθήσει στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μπορεί να φιλοξενήσει αμέτρητους επισκέπτες στα 18 δωμάτια και τη μία κύρια σουίτα του, καθώς και ένα πλήρωμα 38 ατόμων.

Περιέχει επίσης μια ολόκληρη σειρά παροχών σπα

Στο εσωτερικό, οι χώροι είναι εξίσου πολυτελείς όπως αναμενόταν, με ένα πιάνο και μια τεράστια τραπεζαρία, καθώς και μια επιχρυσωμένη ελικοειδή σκάλα και ένα κομψό μπαρ.

Παρά το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν χρησιμοποίησαν ποτέ επίσημα το Christina O, οι χαρακτήρες τους στο The Crown το έκαναν.

Αναδιηγούμενη την ταραχώδη ιστορία ενός κοινού ταξιδιού στην Ιταλία για τη 10η επέτειο του γάμου τους το 1991, η σειρά χρησιμοποίησε το υπερπολυτελές σκάφος στη θέση του πραγματικού σκάφους Alexander που χρησιμοποίησε το βασιλικό ζεύγος.

Το υπερπολυτελές σκάφος χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν, στο πρώτο επεισόδιο, στα ανοικτά των ακτών της Μαγιόρκα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή