Big Brother: Αυτοί είναι οι κανόνες που παραβιάστηκαν

Big Brother: Η παραγωγή αποφάσισε να τιμωρήσει δυο παίκτριες για παράβαση των κανόνων και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Big Brother: Αυτοί είναι οι κανόνες που παραβιάστηκαν
2'

Η ένταση στο σπίτι του Big Brother έχει ανέβει επικίνδυνα. Ειδικότερα μετά τις τελευταίες συγκρούσεις ανάμεσα στις «κλίκες» που έχουν σχηματιστεί, τα νεύρα όλων είναι… τεντωμένα.

Κάποιοι, βέβαια, δεν χάνουν το κέφι τους και φαίνεται πως έχουν αρχίσει να βλέπουν περισσότερο ερωτικά κάποιους συμπαίκτες του, με τα πλάνα από δυο παίκτες στο κρεβάτι να έχουν γίνει viral τις τελευταίες ώρες.

Το θέμα συζήτησης, πάντως, όλων στο Big Brother είναι η παραβίαση των κανόνων που έφερε την απόφαση της παραγωγής για να τιμωρηθούν η Σοφία Δανέζη και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Οι δυο παίκτριες χρεώθηκαν με παράβαση των κανονισμών και θα είναι υποψήφιες προς αποχώρηση, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να «σωθούν» από τον συμπαίκτη τους που θα έχει το «βέτο».

Ποιοι είναι, όμως, αυτοί οι κανόνες του Big Brother που παραβιάστηκαν; Η απάντηση στο photostory που ακολουθεί…

Θυμίζουμε πως οι κανόνες στο Big Brother είναι ίδιοι σε όλες τις χώρες που παίζεται το παιχνίδι. Όπως είδατε παραπάνω, τουλάχιστον δυο από τους κανονισμούς που ισχύουν στο πασίγνωστο ριάλιτι, έχουν παραβιαστεί...

Κάπως έτσι, λοιπόν, ξέσπασε ο νέος σάλος με τους χρήστες των social media να υποστηρίζουν πως «στήνονται» οι ψηφοφορίες από τις κλίκες μέσα στο σπίτι. Παράλληλα, υπήρξαν αρκετοί που επεσήμαναν το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες επίτηδες αφαιρούν τα μικρόφωνά τους, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν συνεννοήσεις και να «φτιάχνουν» τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών για τον αρχηγό του σπιτιού αλλά και για τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Φαίνεται πως στην παραγωγή του Big Brother αποφάσισαν να δώσουν βάση στα παράπονα των φανατικών θεατών του παιχνιδιού και να τιμωρήσουν όσους παραβίασαν τους κανόνες. Τόσο για να κατευνάσουν το κοινό που ήταν στα… κάγκελα με όσα έγιναν, όσο και για να προειδοποιήσουν και τους υπόλοιπους παίκτες να μην προχωρήσουν σε ανάλογες κινήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Η «μπλόφα» του Ερντογάν: Πώς «τσίμπησαν» οι Ευρωπαίοι στις ψευτιές του «σουλτάνου»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή