Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (10.02) από τη μπλε ομάδα

Survivor Spoiler: Δείτε ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα (10.02) από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (10.02) από τη μπλε ομάδα
Instagram/Survivor Greece
2'

Στο αγώνισμα επικοινωνίας έγινε μεγάλη μάχη, με τις δυο ομάδες να έχουν παθιαστεί για κάθε νίκη πλέον στο Survivor.

Οι «κόκκινοι» είχαν την ψυχολογία στα ύψη μετά τις νίκες στα αγωνίσματα ασυλίας, ενώ στο τελευταίο έφαγαν κιόλας καθώς υπήρχε έξτρα έπαθλο, όμως, οι «μπλε» είχαν πεισμώσει και ήθελαν να επιστρέψουν στις νίκες. Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και οι μπλε εκτός από το έπαθλο επικοινωνίας θα απολαύσουν και κρουασάν, γεγονός που τους γέμισε ικανοποίηση...

https://www.instagram.com/p/CLINedDgj4x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η χαρά των «μπλε», βέβαια, δεν θα κρατήσει για πολύ αφού από τη δική τους ομάδα θα αποχωρήσει ο επόμενος παίκτης στο επεισόδιο της Τετάρτης (10.02). Μετά από τα δυο Συμβούλια του Νησιού, όπου οι παίκτες ψήφισαν και ο Αλέξης Παππάς υπέδειξε έναν ακόμα, υποψήφιοι για αποχώρηση είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κρις Σταμούλης και ο Δημήτρης Μακρόπουλος.

Τα spoilers για την αποχώρηση έχουν ήδη δείξει ποιος είναι αυτός που χαιρετά τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει στην Ελλάδα…

Σε κάθε περίπτωση, το Survivor αναμένεται να έχει αρκετές συγκινήσεις και ανατροπές όσο προχωρούν τα επεισόδια και οι δυο ομάδες περνάνε τη διαδικασία των αγωνισμάτων αλλά και των στερήσεων.

Ήδη η ένταση «βγαίνει» κάθε φορά που οι παίκτες των δυο ομάδων μιλούν ο ένας στον άλλον κι η συνέχεια αναμένεται… επεισοδιακή.

https://www.instagram.com/p/CLG82iyAbzc

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Γι' αυτό αποφασίσαμε ολικό lockdown - Το Πάσχα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή