Σασμός & Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα αποψινά επεισόδια

Σασμός & Γη της Ελιάς επέστρεψαν δυναμικά στη βραδινή ζώνη

Σασμός & Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα αποψινά επεισόδια
2'

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε δυναμικά και στην prime time έχουν «προσγειωθεί» δύο από τις αγαπημένες σειρές του κοινού. «Σασμός» και «Γη της Ελιάς» κερδίζουν ένα μεγάλο μερίδιο τηλεθεατών και το ενδιαφέρον για τα αποψινά επεισόδια είναι μεγάλο.

Στον «Σασμό» του ALPHA, απόψε στις 21.00, η Στέλλα επιστρέφει ζητώντας απαντήσεις για τον Ευθύμη, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι τού τι πραγματικά συνέβη στο μαντρί. Η αποκάλυψη της Βασιλικής οδηγεί τον Νικηφόρο στο μεγαλύτερο αδιέξοδο της ζωής του, ενώ ο Μαθιός βλέπει μέσα σε έναν εφιάλτη χωρίς τέλος το όνειρό του να βγαίνει αληθινό... Η Καλλιόπη, από την άλλη, ανακαλύπτει τις προθέσεις του Αστέρη και της Αργυρώς, καθώς εκείνη τρέμει την επόμενη ημέρα από τον ματαιωμένο γάμο της. Ο σασμός που ετοιμάζει ο Παύλος πέφτει στον γκρεμό, καθώς στο χωριό έρχεται ο άνθρωπος που θα αλλάξει τα πάντα.

Στη «Γη της Ελιάς» του MEGA, απόψε στις 21.00, η Βασιλική σπεύδει στο νοσοκομείο για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η μητέρα της. Εκεί μαθαίνει ότι έχει σπάσει το δεξί της χέρι και στο εξής θα χρειαστεί βοήθεια. Ετσι, η Βασιλική μετακομίζει στο σπίτι της για λίγο καιρό. Η Ασπασία και ο Δημοσθένης μαθαίνουν πως στο σώμα του Ορέστη χτυπά η καρδιά του Κίμωνα και τον αγκαλιάζουν με αγάπη. Η Μαργαρίτα δεν πιστεύει ότι ο άστεγος που συνελήφθη δολοφόνησε την κοπέλα και εκλιπαρεί τον Λυκούργο να τον στηρίξει. Ο Κωνσταντίνος δεν πιστεύει ότι η εισβολή στο σπίτι του ήταν τυχαίο γεγονός και μιλάει γι’ αυτό στον Λυκούργο. Αργότερα, μαθαίνει ότι ο αδελφός του ληστή βρίσκεται στην ίδια φυλακή με τον πρώην άντρα της Ισμήνης. Η Μαρίνα σταματάει να «ακούει» το μωρό της και φοβάται.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή