Κ. Μητσοτάκης: Τα νέα κόμματα ξεφουσκώνουν

«Τα νεοσύστατα κόμματα έχουν μια καλή απόδοση στην αρχή και στη συνέχεια ξεφουσκώνουν», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, και επιτιθέμενος στους Ανεξάρτητους Έλληνες, είπε ότι «αυτό θα γίνει και με το κόμμα του Πάνου Καμένου».

Κ. Μητσοτάκης: Τα νέα κόμματα ξεφουσκώνουν
1'

«Η Νέα Δημοκρατία ως κόμμα εξουσίας αναζητάει την αυτοδυναμία» τόνισε ο βουλευτής Β' Αθηνών και Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ, και απαντώντας στον δημοσιογράφο, σε ερώτηση γιατί ο ψηφοφόρος να επιλέξει την ΝΔ, ανέφερε ότι «Προφανώς και δεν είμαστε το ίδιο με το ΠΑΣΟΚ. Εμείς πραγματικά πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη μπορεί να έρθει από την ελεύθερη οικονομία".

"Δεν συρόμαστε από τους δικούς μας συνδικαλιστές, αρκετοί εκ των οποίων, που κατά καιρούς αντιστέκονταν στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της ΝΔ, σήμερα βρίσκονται σε άλλα κόμματα. Δεν μας εκβιάζει ο κάθε κύριος Φωτόπουλος να μην κάνουμε αλλαγές στο κράτος και μπορούμε αυτές τις αλλαγές να τις προχωρήσουμε πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο αποτελεσματικά», συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσφέροντας επιχειρήματα για τον ψηφοφόρο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή