Βενιζέλος: Αδελφικοί οι δεσμοί ΠΑΣΟΚ- δημοσίων υπαλλήλων

«Ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος έχει στενούς και αδελφικούς δεσμούς με το ΠΑΣΟΚ», υποστήριξε κατά τη συνάντησή του με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ ο κ. Ευ. Βενιζέλος.

Βενιζέλος: Αδελφικοί οι δεσμοί ΠΑΣΟΚ- δημοσίων υπαλλήλων
1'

«Με την εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ συζητήσαμε αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης, να κρατήσουμε τα θετικά και να αναθεωρήσουμε όλες τις αρνητικές όψεις που επηρεάζουν το εισόδημα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ έχει αδελφικούς δεσμούς με τον δημοσιοϋπαλληλικό κόσμο.

«Το δίλημμα των επικείμενων εκλογών είναι αν θα πορευτούμε μόνοι μας, με τη γραμμή της μονομερούς καταγγελίας της δανειακής σύμβασης -που είναι παιχνίδι με τη φωτιά και που μπορεί να μας οδηγήσει είτε από επιλογή είτε από λάθος έξω από το ευρώ με τραυματικές συνέπειες- ή στη γραμμή της θαρραλέας αναθεώρησης, με θεμέλιο λίθο την παράταση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις στο δημόσιο, σημειώνοντας πως αυτό που η χώρα έχει ανάγκη είναι μία φιλοαναπτυξιακή και φιλολαϊκή δημόσια διοίκηση.

«Δώσαμε απαντήσεις στα θέματα αυτά που έχουν σχέση με το μέλλον των ασφαλιστικών ταμείων, με τα στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια, με την ανάγκη να διατηρηθεί το διαθέσιμο εισόδημα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. .



Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή