Θέατρο Επί Κολωνώ: «Αλήθειες και Ψέματα» με ελεύθερη είσοδο

Το Θέατρο Επί Κολωνώ, μας προσκαλεί στην παράσταση «Αλήθειες και Ψέματα» με ελεύθερη είσοδο
Θέατρο Επί Κολωνώ: «Αλήθειες και Ψέματα» με ελεύθερη είσοδο

"Αλήθειες και ψέματα" στο Θέατρο Επί Κολωνώ

2'

Την παράσταση «Αλήθειες και Ψέματα» μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε το θέατρο Επί Κολωνώ την Κυριακή 7/7 και τη Δευτέρα 8/7 με ελεύθερη είσοδο.

«Επτά ηθοποιοί και 5 συγγραφείς μέσα από ιστορίες δραματικές και κωμικές, μέσα από ιστορίες που κινούνται μεταξύ του ρεαλισμού και του σουρεαλισμού, μας μιλούν για όλα αυτά. Σας περιμένουμε», τονίζει το θέατρο σε ανακοίνωσή του και συνεχίζει: «Όλοι έχουμε έναν δράκο που πρέπει να σκοτώσουμε. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε στη ζωή επειδή τα πράξαμε ή επειδή δεν τολμήσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα ή επειδή αποτύχαμε. Δοκιμαζόμαστε καθημερινά στις σχέσεις μας∙ χαιρόμαστε, προβληματιζόμαστε και αγωνιζόμαστε. Σε μια στιγμή μέσα, χαίρεσαι, λυπάσαι ή και τα δύο. Μένεις για λίγο με τον εαυτό σου, μπορείς να μεθύσεις, να φας χωρίς τύψεις, να κλειστείς στο σπίτι σου. Ό,τι, όμως, και να κάνεις οι αλήθειες και τα ψέματα της ζωής σου σε περιμένουν να τα αντιμετωπίσεις».

Ημερομηνίες & ώρες παραστάσεων

Κυριακή, 7/7/2024 – 20:15

Δευτέρα, 8/7/2024 – 20:15

Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά

Η παράσταση περιέχει αναφορά σε βίαια γεγονότα και ελαφρώς υβριστικό περιεχόμενο. Προτείνεται η παρακολούθηση της σε ηλικίες άνω των 12 ετών.

Παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το ταμείο του Θεάτρου Eπί Κολωνώ, στο (+30) 210 5138067, κατά τις ώρες λειτουργίας του θεάτρου, για να κατοχυρώσετε την θέση σας.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία & Διδασκαλία: Πέπη Μοσχοβάκου

Κείμενα & Συγγραφείς:

«Κυνηγώντας την Εύα» του Αντώνη Σφαλή

«Μόνη στο σπίτι» του Άντονυ Μπερκ

«Ωραία κοιμωμένη» της Αγγελικής Παρδαλίδου

«Παράσταση not in progress» του Νικόλα Λεβέντη

«H δεύτερη φορά» του Αντώνη Σφαλή

«Μετά την κηδεία» της Μ.Π.

Ηθοποιοί: Κλέλια Βούρου, Αθηνά Γερανίου, Εμμανουήλ Γιαμάς, Ειρηάννα Καραΐνδρου, Ασημίνα Μουστακαλή, Βιβή Νικολακοπούλου, Ιοκάστη Σταγάκη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή