Euroleague: Η βαθμολογία και τα highlights – Δείτε που βρίσκονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πάλεψε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την τρίτη του ήττα στη Euroleague.

Euroleague: Η βαθμολογία και τα highlights – Δείτε που βρίσκονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός
1'

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν από έναν ποιοτικότερο αντίπαλο κι έτσι έπεσαν στο 2-3. Η «ομάδα του στρατού» από την πλευρά της πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της κι ανέβηκε στο 4-3.

Το πρώτο της φετινό «διπλό» πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έκαμψε την αντίσταση της Ζαλγκίρις στο Κάουνας με 93-90. Οι Μαδριλένοι σκόραραν... κατά ριπάς στην τέταρτη περίοδο με πρωταγωνιστές του εκπληκτικούς Ταβάρες (22π. με 9/9διπ., 12ριμπ.) και Καμπάτσο (19π., 10ασ.).

Η Βαλένθια πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη (86-81) κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, σε μια μάχη δύο ομάδων που θα διεκδικήσουν την παρουσία τους στα playoffs της διοργάνωσης.

Η Φενέρμπαχτσε άντεξε στην αντεπίθεση της Χίμκι στο τέλος κι επικράτησε με 83-71, διατηρώντας την εντυπωσιακή παράδοση που έχει κόντρα στους φιλοξενούμενους. Η Φενέρ έκανε το «7 στα 7» σε εντός έδρας ματς κόντρα στη ρωσική ομάδα, η οποία δεν έχει φύγει ποτέ με το «διπλό» από την Πόλη.

Στις νίκες επέστρεψε η Μπάγερν Μονάχου, επικρατώντας 74-59 του Ερυθρού Αστέρα. Οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι στην τέταρτη περίοδο, όπου έκαναν επιμέρους 19-8.

Η βαθμολογία

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Forma.gov.gr: Το SMS στο 13033, η δήλωση και τα απαραίτητα έγγραφα - Έτσι θα κινηθείτε

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή