Ισπανία - Ελλάδα: Το «μομέντουμ» του Γιακουμάκη - Θα σκοράρει απόψε;

Πέρα από τους Ίβηρες, στο 2ο γκρουπ θα αντιμετωπίσει ακόμα τις Σουηδία, Γεωργία και Κόσσοβο. 

Ισπανία - Ελλάδα: Το «μομέντουμ» του Γιακουμάκη - Θα σκοράρει απόψε;
2'

Η Εθνική Ελλάδας ξεκινάει το ταξίδι της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το «Λος Κάρμενες» απέναντι στο μεγάλο φαβορί του ομίλου, Ισπανία. Πέρα από τους Ίβηρες, στο 2ο γκρουπ θα αντιμετωπίσει ακόμα τις Σουηδία, Γεωργία και Κόσσοβο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα διαχρονικά αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Βέβαια, η συγκυρία δείχνει ευνοϊκή για να ξεπεραστεί το εν λόγω ζήτημα. Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έχει στην διάθεσή του τέσσερις επιθετικούς, οι οποίοι έχουν σημειώσει αθροιστικά φέτος 66 γκολ (Γιακουμάκης, Τζόλης, Δουβίκας, Παυλίδης).

O πρώτος είναι και εκείνος με τις καλύτερες επιδόσεις. Ο Γιακουμάκης έχει πετύχει σε 27 παιχνίδια με τη φανέλα της Φένλο 27 γκολ την τρέχουσα σεζόν, επίδοση που τον φέρνει στην πρώτη 5άδα των κορυφαίων σκόρερ στην Ευρώπη. Μάλιστα, έχει μπει με φόρα στο 2021, έχοντας βρει δίχτυα 15 φορές σε 14 αναμετρήσεις! Κοιτώντας τους πιθανούς σκόρερ, αδιαμφισβήτητα ο φορμαρισμένος 26χρονος φορ είναι αυτός που παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης, σε απόδοση 6.00.

Σε συνάρτηση με το παραπάνω, είναι και το over 0,5 γκολ της Ελλάδας που προσφέρεται στο ελκυστικό 2.45!

Από εκεί και πέρα, σίγουρα το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης είναι το σύνολο του Λουίς Ενρίκε. Γι’ αυτό τον λόγο όλα τα ειδικά στοιχήματα που το αφορούν κυμαίνονται σε χαμηλές τιμές. Το αγωνιστικό πλάνο του 50χρονου τεχνικού αποδίδει πλέον στο μάξιμουμ, με το τελευταίο δείγμα γραφής να προκαλεί δέος (6-0 την Γερμανία).

Κλείνοντας, όποιος πιστεύει ότι η Εθνική ομάδα μπορεί να κάνει την υπέρβαση στην Γρανάδα, το διπλό βρίσκεται σε απόδοση 21.00. Θυμίζουμε ότι η τελευταία εντός έδρας ήττα της Ισπανίας σε προκριματική διαδικασία –είτε Μουντιάλ, είτε Euro- χρονολογείται το 2003 από την Ελλάδα του Ότο Ρεχάγκελ (έκτοτε 38-4-0)!

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή