Παναθηναϊκός: Tι έκανε ο Μπόλονι και πως έπαιξε την τελευταία φορά στο Καραϊσκάκη

Παναθηναϊκός: Πριν από εννέα χρόνια αντιμετώπισε ο Μπόλονι τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, αλλά έχασε 2-1, αν και προηγήθηκε 1-0.

Παναθηναϊκός: Tι έκανε ο Μπόλονι και πως έπαιξε την τελευταία φορά στο Καραϊσκάκη
1'

Ο Λάζλο Μπόλονι πήγε για τελευταία φορά ως προπονητής ελληνικής ομάδας να παίξει στο Φάληρο πριν από εννέα χρόνια. Στις 2 Οκτωβρίου 2011 ο ΠΑΟΚ του Μπόλονι αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό και αν και προηγήθηκε με 1-0 στο σκορ δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 2-1.

Ο Μπόλονι σε εκείνο το ντέρμπι είχε επιλέξει η ομάδα του να παίξει με 4-3-3. Ο Κρέσιτς ήταν κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Ετό, αριστερό μπακ ο Λίνο και στόπερ οι Μαλεζάς, Τσιρίλο. Στα χαφ, εξάρι ήταν ο Μπαλάφας, οκτάρια οι Γκαρσία , Φωτάκης και στην επίθεση δεξιά ο Σαλπιγγίδης, φορ ο Αθανασιάδης και αριστερά ο Βιεϊρίνια.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 1-0 με τον Μπαλάφα στο 25’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία και κόντρες εντός περιοχής, που έφεραν την μπάλα στα πόδια του σκόρερ. Ο Ολυμπιακός, που είχε μπει πολύ δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι κατάφερε να το γυρίσει μέσα σε επτά λεπτά. Στο 35’ με γκολ του Φουστέρ και στο 42’ με γκολ του Τζιμπούρ.

Η επιστροφή

Ο Μπόλονι εννέα χρόνια μετά επιστρέφει στο Φάληρο με στόχο αυτή την φορά σαν προπονητής του Παναθηναϊκού να κερδίσει τον Ολυμπιακό και να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας σε μία κακή περίοδο. Για δύο εβδομάδες ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δουλέψει με τους παίκτες, που δεν απουσίαζαν με τις εθνικές και πιστεύει ότι το Σάββατο θα παρουσιάσει η ομάδα το καλύτερό της πρόσωπο και θα πάρει αποτέλεσμα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή