Super League: Στην κορυφή ο Ολυμπιακός – Όλα τα γκολ κι η βαθμολογία (videos)

Super League: Μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη με 4-1 επί του Βόλου.

Super League: Στην κορυφή ο Ολυμπιακός – Όλα τα γκολ κι η βαθμολογία (videos)
1'

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την ανατροπή καθώς είχαν βρεθεί να χάνουν από νωρίς.

Ο Βόλος προηγήθηκε μόλις στο 11ο λεπτό, με πέναλτι του Μπαριέντος στο οποίο είχε υποπέσει ο Μπα επί του Δουβίκα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάρισε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Μασούρα.

Στο 66' ο Καμαρά έκανε την διαγώνια πάσα στον Ελ Αραμπί, ο οποίος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Γκαραβέλη κι έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Στο 80' ο Μαροκινός μετά από πάσα του Φορτούνη έκανε το 3-1, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το χατ-τρικ, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα.

Παλικάρι ο Άρης

Νωρίτερα, ο Άρης πήρε παλικαρίσιο βαθμό στο Περιστέρι, καθώς απέσπασε 2-2 από τον Ατρόμητο. Οι «κίτρινοι» βρέθηκαν να χάνουν 2-0, από πέναλτι του Μανούσου στο 37΄ και γκολ του Μουνίθ στο 51΄, ενώ από στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Ρόουζ.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου, όμως, «γύρισαν» το ματς, καθώς οι Κάτσε (61΄) και Σάσα (81΄) χάρισαν το βαθμό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, που διατηρεί το εκτός έδρας αήττητό της στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα highlights

Ολυμπιακός - Βόλος 4-1

Ατρόμητος - Άρης 2-2

Η βαθμολογία της Super League
Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Μητσοτάκης: Κλειστά τα μπαρ μέχρι να έχουμε τα εμβόλια - Τι θα γίνει με το λιανεμπόριο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή