Απίστευτες καταγγελίες του Ανσαριφάρντ: «Φοράμε έναν χρόνο τα ίδια ρούχα στην εθνική Ιράν»

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος ήταν έξαλλος με την ανύπαρκτη οργάνωση και τις συνθήκες που αγωνίζονται εκείνος κι οι συμπαίκτες του στην εθνική Ιράν.

Απίστευτες καταγγελίες του Ανσαριφάρντ: «Φοράμε έναν χρόνο τα ίδια ρούχα στην εθνική Ιράν»
FB: Αίολος - Γόμφοι Τρικάλων
2'

Ο παίκτης της ΑΕΚ με μήνυμα του στο Instagram αποκάλυψε ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας είναι… εξαφανισμένη κι η οργάνωση ανύπαρκτη!

Συγκεκριμένα, ο Ανσαριφάρντ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες του Ιράν φοράνε εδώ κι έναν χρόνο τα ίδια ρούχα, ενώ οι παράγοντες έχουν να εμφανιστούν από τον περασμένο Ιούνιο.

Αναλυτικά...

«Εμείς, οι παίκτες της εθνικής ομάδας, με όλη μας τη δύναμη και τον ζήλο και με τη στήριξή σας, αξιότιμοι πολίτες του Ιράν, περάσαμε πρωτοπόροι στον όμιλο χωρίς ήττα ως τώρα.

«Πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο για τα περίεργα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εθνική ομάδα. Καταστάσεις που δεν αξίζουν στο όνομα της χώρας. Φοράμε τα ίδια ρούχα έναν χρόνο τώρα και πρέπει να τα πλένουμε για να τα ξαναφορέσουμε. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες κατά την διάρκεια της προπόνησης στον Λίβανο, αλλά η ομοσπονδία μας δεν διαμαρτυρήθηκε για τίποτα.

Οι παίκτες της εθνικής δεν έχουν λάβει ακόμα τα χρήματά τους, παρά τις υποσχέσεις που έλαβαν τους τελευταίους μήνες.

Μετά την πρόκριση στο Μπαχρέιν τον περασμένο Ιούνιο, δεν έχουμε άλλα νέα από τους παράγοντες της ομοσπονδίας. Συνήθισαν στις νίκες μας και αντί να μας στηρίζουν περισσότερο, μας έχουν κυριολεκτικά ξεχάσει. Αυτή η κατάσταση δεν ταιριάζει σε μια ομάδα που είναι στην κορυφή των προκριματικών της Ασίας και ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

https://www.instagram.com/p/CWI-kEutGu_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Τι απαγορεύεται να πωλούν τα σούπερ μάρκετ από το Σαββατοκύριακο

Τρίκαλα: Αποκαλύψεις για την ασέλγεια της 4χρονης από τον αστυνομικό - Η κατάθεση σοκ της μητέρας

e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ: Ποιοι πάνε ταμείο την επόμενη εβδομάδα - Όλες οι καταβολές

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή