Ολυμπιακός: Παιχταράς του ΠΑΟΚ παραλίγο να πιάσει... Λιμάνι - Τον «σκότωσε» στο ντέρμπι

Πως τα φέρνει η τύχη καμιά φορά...

Ολυμπιακός: Παιχταράς του ΠΑΟΚ παραλίγο να πιάσει... Λιμάνι - Τον «σκότωσε» στο ντέρμπι
Έφτασε κοντά στα «ερυθρόλευκα»
1'

Ο ΠΑΟΚ είναι αγκαλιά με το 3ο του πρωτάθλημα μετά τη νίκη με 3-1 και το +9 από τον Ολυμπιακό, ωστόσο παραλίγο ένα από τα «αστέρια» του «Δικεφάλου» να... αλώνιζε από την δεξιά πλευρά της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο, Λέο Ζαμπά, καθώς όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, Λέο Κορνατσίνι, στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis, είχε προτείνει τον πελάτη του στους Πειραιώτες αλλά... έφαγε πόρτα!

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόφασή μου να φέρω τον Λέο στον ΠΑΟΚ. Αν μπορούσα θα έφερνα όλους μου τους παίκτες. Καλός σύλλογος, καλοί άνθρωποι, καλή δομή. Το αστείο είναι ότι ο πρώτος σύλλογος που είχα προτείνει τον Ζαμπά ήταν ο Ολυμπιακός και μου είπαν ότι ο Λέο δεν ήταν έτοιμος γι' αυτό το επίπεδο. Χαίρομαι πολύ που ο Λέο δεν ήταν έτοιμος γι΄ αυτό το επίπεδο γιατί στον ΠΑΟΚ δείχνει ποιο είναι το πραγματικό του επίπεδο», δήλωσε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου.

Κάπως έτσι η ιστορία γράφτηκε διαφορετικά, με τον Βραζιλιάνο να δημιουργεί... ρήγματα στην αριστερή πλευρά άμυνας του Ολυμπιακού, με τον ΠΑΟΚ να στήνει πάρτι τίτλου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή