Η MORE δίνει ενέργεια στους αθλητές μας στην πορεία προς τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Η MORE δίνει ενέργεια στους αθλητές μας στην πορεία προς τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού
4'

Η MORE, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Motor Oil και ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές στην Ελλάδα, βρίσκεται στο πλευρό της διακεκριμένης Ελληνίδας Παραολυμπιονίκη Αλεξάνδρας Σταματοπούλου, υποστηρίζοντάς την στην επίπονη και απαιτητική προετοιμασία της για τη συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου.

Γεννημένη το 1986, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου διαγνώστηκε σε ηλικία 14 ετών με μια αυτοάνοση μορφή μυασθένειας και συγκεκριμένα με το σύνδρομο stiff person. Ως μέλος της Εθνικής Ομάδας και της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Α.Με.Α. έχει συμμετάσχει και διακριθεί σε πολλούς Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αγώνες. Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου είναι μια από τις κορυφαίες αθλήτριες στον χώρο της και έχει κατακτήσει πολυάριθμα μετάλλια, με κορυφαία διάκριση το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021. Για την μέχρι σήμερα πορεία της, έχει ψηφιστεί από τους δημοσιογράφους του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου ως καλύτερη αθλήτρια με αναπηρία, για τα έτη 2018, 2019, 2021 και 2022.

Η υποστήριξη της MORE προς την Αλεξάνδρα δεν είναι απλώς μια μεμονωμένη ενέργεια, αλλά αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής του Ομίλου Motor Oil, η οποία επικεντρώνεται στην κοινωνική συνεισφορά και στην υποστήριξη των ανθρώπων που αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον. Η δέσμευση αυτή αντικατοπτρίζει τις αξίες του Ομίλου, βάσει των οποίων κανείς δεν πρέπει να στερείται τις ευκαιρίες να αναπτυχθεί, να δημιουργήσει και να προσφέρει στην κοινωνία, λειτουργώντας, μάλιστα, ακόμη και ως πρότυπο για τις νεότερες γενιές, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των σπουδαίων αθλητών και αθλητριών μας.

Υπό το πρίσμα αυτής της δέσμευσης, ο Όμιλος Motor Oil υλοποιεί το Πρόγραμμα κοινωνικής συνεισφοράς και ευθύνης «Φροντίζω για τον Αθλητισμό», μέσα από το οποίο υποστηρίζει συνολικά 11 αθλητές, οι οποίοι, είτε εκπροσώπησαν, ήδη, είτε θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Αυτή η υποστήριξη δεν περιορίζεται μόνο στην παροχή οικονομικής βοήθειας, αλλά εκφράζεται και μέσω γενικότερων πρωτοβουλιών που έχουν ως στόχο την ανάδειξη των αθλητών και των προσπαθειών τους.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η δημιουργία μιας σειράς 8 επεισοδίων podcast, με τίτλο «Στην ψυχή των πρωταθλητών». Στα επεισόδια αυτά, οι αθλητές και οι αθλήτριες, συμπεριλαμβανομένης της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν με το κοινό τις προσωπικές τους ιστορίες, τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στον δρόμο προς την κορυφή, καθώς και τη δύναμη της ψυχής και της θέλησής τους που τους δίνει ώθηση στις αθλητικές τους προσπάθειες. Μέσα από αυτές τις αφηγήσεις, αναδεικνύονται αληθινές και ουσιαστικές αξίες, όπως είναι η σκληρή δουλειά, η πειθαρχία, η επιμονή και το ήθος. Αξίες που μπορούν, σε βάθος χρόνου, να οδηγήσουν στην επιτυχία.

Ο Όμιλος Motor Oil, με μια μακρά ιστορική πορεία 52 ετών, στηρίζει σταθερά αυτές τις αξίες, οι οποίες όχι μόνο διέπουν τη λειτουργία της εταιρείας, αλλά και συμβάλλουν στην ενίσχυση της κοινωνίας, μέσα από πρωτοβουλίες που προάγουν την ισότητα, τη συμπερίληψη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Η στήριξη των αθλητών και αθλητριών από τη MORE, όπως της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου, εντάσσεται σε αυτήν την φιλοσοφία, δημιουργώντας ένα περιβάλλον, όπου οι νέοι άνθρωποι μπορούν να αφιερωθούν στον αθλητισμό με αξιοπρέπεια, έχοντας την αναγνώριση και την ανταμοιβή που αξίζουν για τις προσπάθειές τους.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος Motor Oil εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στην Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, όπως και σε όλους τους αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και πληρώματα που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η παρουσία τους στους Αγώνες γεμίζει με υπερηφάνεια όλους μας, ενισχύοντας την πεποίθηση ότι η αφοσίωση, η επιμονή και η αντοχή είναι τα «κλειδιά», για την επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής μας. Ο Όμιλος Motor Oil δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει με συνέπεια τους ανθρώπους που μας εμπνέουν με το θάρρος και την αφοσίωσή τους, συμβάλλοντας έτσι στη διαμόρφωση ενός καλύτερου και πιο φωτεινού μέλλοντος για όλους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή