Ο Νίνης "ζέστανε" το παγωμένο ΟΑΚΑ

Χωρίς να ικανοποιήσει με την αποδόση του για άλλη μια φορά, ο Παναθηανικός επικράτησε με 1-0 του Άρη...

1'

Χωρίς να ικανοποιήσει με την αποδόση του για άλλη μια φορά, ο Παναθηανικός επικράτησε με 1-0 του Άρη και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου και του Ολυμπιακού.

Στο πρώτο ημίχρονο οι "πράσινοι" είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν τις κλασσικές ευκαιρίες μπροστά στο τέρμα του Μιχάλη Σηφάκη. Στο 20' λεπτό της αναμέτρησης εξελίχθηκε η φάση που τελικά έκρινε το ματς. Ο Σισέ έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και ο Νίνης με σουτ έγραψε το 1-0. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και για τις δυο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε δυνατά και έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Νέτο στο 54΄λεπτό να ισοφαρίσει. Οι Οι «πράσινοι» ενδιαφέρθηκαν περισσότερο να συντηρήσουν, παρά να διευρύνουν το προβάδισμα που τους έδωσε ο Νίνης και πήγαν να το πληρώσουν από την ψυχωμένη ομάδα του Κούπερ -η οποία διαμαρτύρεται για γκολ του Μίσελ που δεν μέτρησε.

Το γκολ της αναμέτρησης:

20' - Ο Σισέ βγάζει εξαιρετική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι κι εκεί ο Νίνης, με αριστερό σουτ στην κίνηση, νικά τον Σηφάκη. 1-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Ζιλμπέρτο, Νίνης, Κατσουράνης, Γκοβού, Λέτο, Σισέ

Στον πάγκο: Καρνέζης, Ιωαννίδης, Γκαρσία, Πλεσί, Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος, Πετρόπουλος

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Βανγκέλι, Οριόλ, Μίσελ, Τόχα, Ρουίς, Καζναφέρης, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Πρίττας

Στον πάγκο: Βελλίδης, Κατίδης, Παπαζαχαρίας, Αραβίδης, Τσεσνάουσκις, Οικονομόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή