Πρωταθλητές Αυστραλίας οι ομογενείς!

Η Μπρισμπάν, ομάδα η οποία ανήκει σε Έλληνα ομογενή, στέφθηκε πρωταθλήτρια Αυστραλίας. Η Μπρισμπάν, τεχνικός της οποίας...

1'

Η Μπρισμπάν, ομάδα η οποία ανήκει σε Έλληνα ομογενή, στέφθηκε πρωταθλήτρια Αυστραλίας.

Η Μπρισμπάν, τεχνικός της οποίας είναι ο ομογενής Άγγελος Ποστέκογλου, επικράτησε στον τελικό των Μαρίνερς με 4-2 στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια), παρουσία 52 χιλιάδων θεατών!
Στην παράταση του αγώνα η φιλοξενούμενη ομάδα των Μάρινερς προηγήθηκε με 2-0. Λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του ματς όμως, η Μπρίσμπαν μείωσε σε 2-1 και στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης ισοφάρισε!
Στη διαδικασία των πέναλτι η Μπρισμπαν κέρδισε με 4-2 αφού ο Έλληνας τερματοφύλακας των νικητών Μιχάλης Θεόκλητος απέκρουσε δύο πέναλτι.
Αυτό το πρωτάθλημα Αυστραλίας, ήταν το τρίτο που κατακτά ο Άγγελος Ποστέκογλου ως προπονητής, καθώς έχει κερδίσει άλλα δύο ως τεχνικός της Ελλάς Μελβούρνης, με την οποία κέρδισε και δύο πρωταθλήματα ως παίκτης.
Ο Ποστέκογλου, ανακηρύχτηκε προπονητής της χρονιάς ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν έχει διατελέσει και προπονητής της εθνικής νέων της Αυστραλίας αλλά και της Παναχαϊκής.

με πληροφορίες από το onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή