Καθυστερεί η επιστροφή του Καρίμ Σολτάνι

Ο Καρίμ Σολτάνι, αν και εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στην ενδεκάδα του Άρη στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ κατά της ΑΕΚ κι αυτό διότι ταλαιπωρείται από θλάση και δεν προλαβαίνει να αποθεραπευθεί.

Καθυστερεί η επιστροφή του Καρίμ Σολτάνι
1'

Ο Μανώλης Παπαστεργιανός αν και έχει ενοχλήσεις από κάκωση στη μέση, που υπέστη στο ματς με τον ΠΑΟΚ εν τούτοις φαίνεται πως η περίπτωση του συγκεντρώνει όλα τα χρονικά περιθώρια να αντιμετωπιστεί και να τεθεί στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» έδωσε ρεπό σήμερα στους παίκτες του και αύριο με την έναρξη της προετοιμασίας θα κάνει συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές του, για την ισοπαλία του τελευταίου αγώνα και για τις παρατηρήσεις που έχει καταγράψει από την αγωνιστική τους αντίδραση στο παιχνίδι αυτό.

Υπενθυμίζεται πως ο τεχνικός του Άρη δεν έμεινε ικανοποιημένος από βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του κυρίως όμως από τον Νέρι Καστίγιο του οποίου η απόδοση σε όλα τα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος ως τώρα , κυμαίνεται σε μετριότατα επίπεδα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή