YouTube: Kάθε λεπτό, βίντεο 35 ωρών

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσα βίντεο φορτώνονται καθημερινά στο You Tube; Η απάντηση θα...

YouTube: Kάθε λεπτό, βίντεο 35 ωρών
1'

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσα βίντεο φορτώνονται καθημερινά στο You Tube; Η απάντηση θα σας αφήσει άφωνους και σίγουρα δεν είναι αυτή που ίσχυε παλαιότερα διότι σε σχέση με μόλις δύο χρόνια πριν ο αριθμός έχει αυξηθεί στο διπλάσιο!

Σήμερα λοιπόν φορτώνονται κάθε λεπτό βίντεο 35 ωρών. Από εδώ και στο εξής η εταιρία έχει θέσει ένα νέο στόχο-ρεκόρ, αυτόν του να ξεπεράσει το όριο των 48 ωρών βίντεο ανά λεπτό!

Σύμφωνα με δήλωση του διευθυντή διαχείρισης προϊόντος του YouTube, Χάντερ Γουόκ, ακόμα και τα τρία μεγαλύτερα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα δε θα ξεπερνούσαν μέσα σε 60 χρόνια σε όγκο τα δεδομένα που ανεβάζει το You Tube μέσα σε μόλις 30 ημέρες.

Αυτό συμβαίνει διότι σήμερα φορτώνονται εύκολα ταινίες μικρού μήκους , ερασιτεχνικά βίντεο που ξεπερνούν πλέον τα 10 λεπτά, καθώς και βίντεο επαγγελματικού περιεχομένου μεγάλης διάρκειας. Φυσικά με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας να βλέπουν πάνω από δύο δισεκατομμύρια βίντεο την ημέρα, η Google, που πριν πέντε χρόνια εξαγόρασε για 1,65 δισεκατομμύρια δολάρια το You Tube, δε μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή