Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 13/07: Ίσως έρθεις αντιμέτωπος/η με μια δυσάρεστη κατάσταση

Ζώδια - Zυγός: Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να «ξεχαστείς» μέσα από θεάματα, ίσως κι ένα ταξίδι.

Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 13/07: Ίσως έρθεις αντιμέτωπος/η με μια δυσάρεστη κατάσταση
Με την Πανσέληνο να σε πιάνει «εφ’ όλης της ύλης», μπορεί να έχεις ένα δυσάρεστο βίωμα ή να σε… πιάσουν τα μηδενιστικά σου.
astrology.gr
1'

Με την Πανσέληνο να σε πιάνει «εφ’ όλης της ύλης», μπορεί να έχεις ένα δυσάρεστο βίωμα ή να σε… πιάσουν τα μηδενιστικά σου, διαπιστώνοντας ότι μια κατάσταση δεν σου «κάθεται» με τίποτα αλλά αφορμής δοθείσης κλείσε όποιο κεφάλαιο της ζωής σου αποδείχθηκε «μάταιο»! Επιπλέον, έλκεις άτομα που δεν είναι δα και τα… καλύτερα παιδιά, εκτός κι αν πρόκειται για βασανισμένες περιπτώσεις που τα έχουν…δει όλα! Παράλληλα η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να «ξεχαστείς» μέσα από θεάματα, ίσως κι ένα ταξίδι, καλό είναι όμως να μην μπερδέψεις τα όνειρά σου με την πραγματικότητα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 13/07

Αν θες να ξεφύγεις από τις κακοτοπιές της ημέρας, που… δεν είναι και λίγες, θα σε βοηθήσει η παρέα σου με ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας που έχει και νου και γνώση κι ας μην προσφέρεται για πολλές «τρέλες». Μπορείς φυσικά να ξανοιχτείς και στο «πέλαγος» αναζητώντας εκείνες τις συγκινήσεις, που σε φτάνουν στα άκρα, μην αρχίσεις όμως μετά να καταριέσαι την… άσπλαχνη μοίρα σου που σε έριξε στα «βράχια»!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή