Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 26/07: Ζήσε το σήμερα

Ζώδια - Κριός: Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη θέλεις τα πάντα «εδώ και τώρα» κι όσο εύκολο είναι να κατακτήσεις ένα στόχο άλλο τόσο είναι να τον «κάψεις».

Κριός | Ημερήσιες Προβλέψεις 26/07
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε βοηθά να ζήσεις ή/και να φτιάξεις μια οικογενειακή ατμόσφαιρα.
astrology.gr
1'

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη θέλεις τα πάντα «εδώ και τώρα» κι όσο εύκολο είναι να κατακτήσεις ένα στόχο άλλο τόσο είναι να τον «κάψεις»! Αν τώρα κάποιος/α μπει εμπόδιο στο δρόμο σου η… σύρραξη είναι θέμα χρόνου. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα σου μείνει η έξαψη της στιγμής και η ικανοποίηση ότι… του έδωσες και κατάλαβε! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σε βοηθά να ζήσεις ή/και να φτιάξεις μια οικογενειακή ατμόσφαιρα και να καλύψεις τις ανάγκες του σπιτιού σε τρόφιμα και εφόδια, ενώ δεν αποκλείεται να εξελιχθεί υπέρ σου ένα περιουσιακό ζήτημα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 25/07

Αν είσαι μόνος/η, σίγουρα θα σου τύχει μια... πολλά υποσχόμενη περίπτωση για να ασχοληθείς μαζί της, είναι άλλο πράγμα όμως οι υποσχέσεις που θα δοθούν κι άλλο το τι θα συμβεί στην πορεία. Σε συμφέρει λοιπόν να ζήσεις το σήμερα χωρίς περαιτέρω αξιώσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως εκτεθείς χωρίς ουσιαστικό λόγο, ανταποκρινόμενος/η σε κάποιον/α που πέρα από τα λεφτά του/της δεν έχει να επιδείξει τίποτε ουσιαστικό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά