Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 26/07: Μην κάνεις άσκοπες σπατάλες

Ζώδια - Καρκίνος: Με την Σελήνη στα μέρη σου αν είσαι μόνος/η, μπορεί να νοσταλγήσεις μια παλιά σου αγάπη κι όντας σε «αδύναμη» φάση να… υποκύψεις στο «μοιραίο».

Καρκίνος | Ημερήσιες Προβλέψεις 26/07
Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη, οφείλεις να διαχειριστείς πιο ισορροπημένα τα οικονομικά σου και κυρίως να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου «μανία».
astrology.gr
1'

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη, οφείλεις να διαχειριστείς πιο ισορροπημένα τα οικονομικά σου και κυρίως να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου «μανία», που σήμερα είναι εύκολο να λάβει υπερβολικές διαστάσεις. Ίσως πάλι να τσακωθείς με φίλο/η για τα λεφτά, έχε τον νου σου όμως και στα «αρπακτικά» που μάλιστα μπορεί να έχουν και περίσσιο… θράσος! Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η ή κυκλοθυμικό/η και ίσως βγουν στην φόρα κάποιες από τις συναισθηματικές αδυναμίες σου αλλά… πάντα υπάρχει διαθέσιμη μια αγκαλιά για τους απροστάτευτους!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/07

Με την Σελήνη στα μέρη σου αν είσαι μόνος/η, μπορεί να νοσταλγήσεις μια παλιά σου αγάπη κι όντας σε «αδύναμη» φάση να… υποκύψεις στο «μοιραίο». Ίσως πάλι να μπεις σε μια κατάσταση από συμπόνια αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το κοιτάξεις αυτό με τους κατατρεγμένους… Αν τώρα είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ανεξάρτητα με το ότι θα… ταράξεις στη γκρίνια το ταίρι σου, το τελικό αποτέλεσμα θα αρέσει και σε σένα και σε αυτό!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά