Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 26/07: Κάποιος θα σου χαλάσει τη διάθεση

Ζώδια - Λέων: Η Σελήνη στον Καρκίνο σου ζητά να αφήσεις το «πεδίο μάχης» κάποια στιγμή, αναζητώντας καταφύγιο σε μια ζεστή όσο και… κρυφή αγκαλιά. 

Λέων | Ημερήσιες Προβλέψεις 26/07
Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη η διάθεσή σου μπορεί να γίνει πιο «εύφλεκτη» κι οξύθυμη.
astrology.gr
1'

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη η διάθεσή σου μπορεί να γίνει πιο «εύφλεκτη» κι οξύθυμη, ειδικά αν διαπιστώσεις πως κάποιος/α δεν «στροφάρει» καθυστερώντας αυτό που θες να γίνει. Ωστόσο το να «ξεθυμάνεις» κάνοντας διάφορες δουλειές είναι μια λύση, μάλιστα, με την φούρια που έχεις, μπορείς να διεκπεραιώσεις κι ένα έργο «βουνό», μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σου ζητά να αφήσεις το «πεδίο μάχης» κάποια στιγμή, αναζητώντας καταφύγιο σε μια ζεστή όσο και… κρυφή αγκαλιά. Επιπλέον, σε ζητήματα υγείας και διατροφής αποκτούν προτεραιότητα οι παραδοσιακές συνταγές.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/07

Χωρίς να μπορείς να ξεδιαλύνεις άμεσα το αν πρόκειται για κάτι γνήσιο ή απλά «απωθημένο» σου, η νοσταλγία σου για ένα πρόσωπο μπορεί να σε οδηγήσει στην αγκαλιά του κι αν βέβαια είσαι μόνος/η τότε… καλά να περάσεις! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να προκύψουν εντάσεις και καβγάδες με αφορμή κι αιτία μια μυστική συνάντηση, που εμφανίζεται ως «ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος» αλλά δεν είναι μόνον… τέτοια!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά