Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 26/07: Μπορεί να προκύψει σύγκρουση με φίλο

Ζώδια - Zυγός: Η Σελήνη στον Καρκίνο σου προσφέρει τη θαλπωρή μιας οικογενειακής ατμόσφαιρας, ίσως μάλιστα να εγκαταλείψεις για λίγο την κοσμοπολίτικη διάθεσή σου.

Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 26/07: Μπορεί να προκύψει μια σύγκρουση με φίλο
Η Σελήνη στον Καρκίνο σου προσφέρει τη θαλπωρή μιας οικογενειακής ατμόσφαιρας.
astrology.gr
1'

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη να σε ρίχνει στον… αγώνα, όσο πιθανή είναι μια κοινή πορεία με «φανατικούς» συνοδοιπόρους, άλλο τόσο είναι και το να ακολουθήσει ο καθένας το δρόμο του, ύστερα από μια επεισοδιακή διαφωνία. Επιπλέον, μια φιλία θα κριθεί στο οικονομικό, να προσέχεις όμως και «περιθωριακά» άτομα, αφού μπορεί να σου κάνουν τη ζημιά. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σου προσφέρει τη θαλπωρή μιας οικογενειακής ατμόσφαιρας, ίσως μάλιστα να εγκαταλείψεις για λίγο την κοσμοπολίτικη διάθεσή σου για να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα που σου δίνουν οι «δικοί σου» άνθρωποι.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/07

Με τη Σελήνη και την Αφροδίτη στον Καρκίνο, αν είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα καλά της οικογενειακής ζωής και μην σου μπουν τίποτα ιδέες για να έρθει κι άλλος κόσμος στο σπίτι, αφού το κλίμα θα χαλάσει κι εσύ θα παριστάνεις πάλι το διαιτητή. Ίσως μάλιστα να γίνει μια «χοντρή» παρεξήγηση με φίλο/η, κάτι βέβαια που μπορεί να συμβεί κι αν είσαι μόνος/η και προκύψει σύγκρουση ερωτικών και… όχι μόνον συμφερόντων!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά